Marea hotel & Spa – Neum

0
Cijena
Od79 KM
Cijena
Od79 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

2018

Izdvajamo

2.Rim ✈ iz Splita

ANDALUZIJA ✈ iz Sarajeva

OLE Španjolska iz Splita

BOSNA I HERCEGOVINA
Info

Objekt Marea Hotel & Spa ima prekrasan panoramski pogled na more, u kojem možete uživati iz moderno opremljenih soba i suiteova, ili pak iz bara u predvorju uz omiljeni koktel ili ukusnu hranu. Suiteovi imaju kupaonicu, sušilo za kosu, TV, besplatan internet, klima-uređaj, telefon, sef, prostor za sjedenje, radni stol, štednjak i minibar. Dostupni su suiteovi sa zasebnom spavaćom sobom i suiteovi otvorenog plana.
Soba Superior s 2 odvojena kreveta i balkonom s pogledom na more idealna je za odmor za dvoje te savršena za sve one koji žele iskoristiti svaku minutu svog zasluženog odmora.
Sobe Superior imaju kupaonicu, sušilo za kosu, TV, besplatan internet, klima-uređaj, sef, telefon, prostor za sjedenje, radni stol, štednjak i minibar. U njih je moguće smjestiti pomoćni ležaj ili dječji krevet. Za toplih ljetnih dana gosti se mogu osvježiti u prostranom vanjskom bazenu ili na privatnoj hotelskoj plaži s ležaljkama i suncobranima.
Dostupan je i bazen za najmlađe goste.
Spa i wellness zona odlična je za opuštanje i oslobađanje od stresa. U njoj se nalaze hidromasažna kada, finska biosauna, parna sauna, tropski tuš i prostorija za opuštanje.
U spa i wellness zoni Marea dostupni su manikura, pedikura i nekoliko tretmana za lice, a oni željni dodatnog opuštanja mogu uživati u nekoliko vrsta masaža.

Fotografije

 

detaljan cjenik možete pogledati u PDF-u na linku:

MAREA HOTEL & SPA