Zlatibor

0
Cijena
Od40 KM
Cijena
Od40 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

9491

Izdvajamo

Malaga I Andaluzija ✈ Iz Zagreba

Oman ✈ iz Sarajeva

Nova godina Dubai✈ iz Sarajeva

Datumi : LJETO 2020
APARTMANSKO NASELJE KRALJEVI KONACI I HOTEL DIJAMANT

Zlatibor

…je jedna od najatraktivnijih turističkih oaza Srbije, na 1.000 m nadmorske visine udaljen 230 km od Beograda. Bogatstvo u četinarskim šumama i potocima, veliki broj sunčanih dana i izuzetno povoljna klima Zlatibor čine jednom od najatraktivnijih planina. Prosječna nadmorska visina je 1000 m, a najviši vrhovi su Tornik (1496 m) i Čigota (1422 m). Centar Zlatibora sa brojnim klubovima, restoranima, kafićima i slastičarnama predstavlja pravo mjesto za dnevnu i noćnu zabavu. Šetnju borovim šumama upotpunite posjetom nekom od brojnih obližnjih izletišta: Ribničko jezero, selo Kremna, prašuma u Murtenici, Stopića pećinu, etno selo Sirogojno, manastir Uvac, Šarganska osmica i Drvengrad.

 

Apartmani Kraljevi Konaci

nalaze se na 100 metara od centra Zlatibora i Zlatiborskog jezera te 1 km od malog skijališta Obudevica. Objekt nudi smještaj s opremom za kuhanje, besplatni WiFi i restoran u kojem se poslužuju jela domaće kuhinje. Svi apartmani obuhvaćaju dnevni boravak s prostorom za sjedenje i TV-om ravnog ekrana. Također uključuju kuhinjski pribor, blagovaonicu te vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Iz pojedinih apartmana pruža se pogled na jezero. Do najbližeg bara ima 50 metara, a do trgovine prehrambenih proizvoda 100 metara. Lokalna tržnica udaljena je 400 metara.

Cijene pogledajte na linku:

Kraljevi Konaci

 

Hotel Dijamant 

nalazi se na 100 metara od autobusne stanice u neposrednoj blizini centra. Ukupan kapacitet objekta je 125 ležaja u 28 smještajnih jedinica. Hotel raspolaže sa 20 soba (dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne), kao i sa 8 dupleks apartmana (petokrevetni, šestokrevetni i sedmokrevetni – u zavisnosti od želje gosta). Svaka soba i apartman posjeduju kupatilo, kablovsku televiziju, bežični internet i telefon. U sklopu objekta nalazi se i restoran u kome gosti mogu uživati u specijalitetima nacionalne kuhinje. Ispred hotela nalazi se bašta i prostran parking.

Cijene pogledajte na linku:

Dijamant Zlatibor