SPECIJALNA PONUDA HURGHADA✈️IZ SARAJEVA

0
AKCIJA
AKCIJA
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

1679

Izdvajamo

Madrid✈iz Sarajeva

4.Rim ✈ iz Splita

Barcelona i Madrid ✈iz Sarajeva

06/2024
Egipat

Hurghada ✈️ iz Sarajeva
LJETO 2024

 

Nekada pitomo ribarsko selo, sada je postala vrhunsko turističko odredište koje mami posjetitelje svojom neodoljivom privlačnošću. Smještena duž obale Crvenog mora, ova destinacija nudi nevjerojatne mogućnosti za jeftino putovanje u Egipat. Kristalno čisto more i beskrajne pješčane plaže čine Hurgadu jednim od najpoznatijih egipatskih ljetovališta. Njezina bogata povijest i kultura miješaju se s modernim luksuzom, stvarajući nezaboravno iskustvo za posjetitelje svih profila.
Obilazak muzeja otkrit će vam bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta Crvenog mora, dok šetnja prepunim bazarima i džamijama u gradskom centru omogućuje autentičan doživljaj egipatskog načina života. Za jeftino putovanje u Egipat, posebno je vrijedno istaknuti mogućnost ranih rezervacija u Hurgadi. Osim što osiguravaju povoljnije cijene, rani booking omogućuje veći izbor smještaja i termina putovanja.
Brojne diskoteke svakodnevno pozivaju na duge i nezaboravne noćne provode, dok odmaranje na dugim plažama velikih hotelskih lanaca nudi pravu oazu opuštanja. Uz to, Hurgada nudi širok spektar aktivnosti za putovanje u Egipat, uključujući uživanje u brojnim vodenim sportovima poput ronjenja i jedrenja na dasci, te istraživanje prekrasnog podmorja.
Čari mnogobrojnih prodavnica posebno će oduševiti žensku populaciju, dok raznovrsni restorani i sisha barovi pružaju zadovoljstvo okusa i opuštanje. Osim toga, važno je naglasiti da rani bookingi u Hurgadi donose dodatne pogodnosti poput povoljnijih cijena smještaja i mogućnosti izbora najboljih termina putovanja. Stoga, ukoliko planirate putovanje u Egipat, razmotrite opciju rane rezervacije u Hurgadi kako biste osigurali nezaboravan i pristupačan odmor.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI – ALL INCLUSIVE: CIJENA ZA REZERVACIJE DO 27.06. ILI DO POPUNE MJESTA! BROJ OGRANIČEN!

Ostali hoteli, viša kategorija soba – na upit.  

SATNICE LETOVA ZA HURGHADU (LJETNA 2024. SEZONA)  AIR CAIRO  – sva vremena su LOKALNA
Sarajevo – Hurghada      SM 382              09:00-13:30
Hurghada – Sarajevo      SM 381              05:15-08:00

ZA PUTOVANJE U EGIPAT POTREBNO JE: – Imati biometrijski pasoš koji važi najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u Egipat  – Prije putovanja potrebno je dostaviti kopiju pasoša . 

NAPOMENA: Agencija zadržava pravo promjene cijene i prije isteka ponude zbog promjene cijene smještaja, prevoznih i drugih usluga, kao i kursa dolara na svjetskoj berzi koje utiču na formiranje cijene paket aranžmana.

Agencija ne može uticati na promjenu satnice leta, niti na otkazivanje. Organizator putovanja ne garantuje dobijanje vize.

Info

Cijene možete pogledati u linkovima:

Hurghada juli

Hurghada august

Hurghada septembar

 

Cijena uključuje:

✅ Avio prevoz na relaciji Sarajevo – Hurghada direktan let // Air Cairo – čekirani prtrljag 23kg + ručni prtljag 7kg
✅ Smještaj u hotelu po izboru u 1/2 sobi na bazi 7, 10 ili 11 noćenja sa uslugom ALL inclusive
✅ Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
✅ Organizacija putovanja
 
Cijena ne uključuje:
❌ Aerodromske takse 160 KM
❌ Vize za Egipat se rade na aerodromu, po dolasku u Hurghadu – Cijena 28 USD /25 EUR po osobi (Molimo putnike da pripreme novac za vizu prije polaska na putovanje, kako po dolasku nebi gubili vrijeme minjenjanja valuta, sitnjenja novca i sl)
❌Jednokratna taxa za duži boravak od 8 dana – 5 eur
❌Fakultativne izlete i lične troškove putnika
❌ Putno zdravstveno osiguranje / Osiguranje od otkaza – preporučujemo!
Šifra putovanja:000RLX
Fotografije
Program putovanja

Dan dolaska / SARAJEVO – HURGHADA1. dan

Okupljanje putnika na sarajevskom aerodromu 2 sata prije polijetanja. Nakon carinskih formalnosti, prijava na direktan let za Hurghadu u ranim jutarnjim satima. Slijetanje u Hurghadu. Doček od strane lokalne agencije, te transfer u hotel. Check in u sobe iza 14h. Slobodno vrijeme za kupanje i odmor prema vlastitom izboru. Noćenje.

Tokom boravka / HURGHADATokom boravka

Tokom boravka / HURGHADA
Naredne dane iskoristite za kupanje u najljepšem moru na svijetu i individualne aktivnosti. Ukoliko Vam uzbuđenja nije dosta uputite se na neki od fakultativnih izleta. Svaki turista pored odmora želi da vidi šta neka zemlja može da ponudi od svojih prirodnih ljepota ili historijskih znamenitosti. Egipat može zaista mnogo toga da pruži svojim gostima, a neki od naših preporuka izlete dok ste na ljetovanju u Hurghadi su sljedeći:
PARADISE ISLAND – Plovidba brodom (bezalkoholna pića, kafa i čaj na brodu uključeni) do jedne od najljepših privatnih plaža u okolini. Besplatno korištenje suncobrana i lejzi begova, kupanje i sunčanje, oko 2h. Plovidba do koralnog grebena, 2 snorklinga po 30-45min (maske, peraja i disaljke uključeni). Ručak i bezalkoholna pića na brodu uključeni.
ORANGE BAY – Plovidba brodom (ručak, bezalkoholna pića na brodu uključeni) do 2 lokacije za snorkling po 30-45 min (maske, peraja i disaljke uključeni). Plovidba do jedne od najljepših plaža u okolini, Orange Bay, sa lejzi begovima i suncobranima. Kupanje i sunčanje oko 1,5 do 2h. Ručak i pića na brodu uključeni.
SAFARI – Odlazak džipovima u pustinju. Obilazak beduinskog sela, čaj, voda i upoznavanje sa lokalnim običajima, jahanje kamila, vožnja kvadova 45min-1h i buggy-ja 20-30min. Orijentalni show sa plesačicama i ručak uključeni. Ponijeti zatvorenu obuću, majice kratki rukav, marame, naočare za sunce i novac za suvenire. Pogodno za djecu preko 7 godina.
DIVING – Plovidba brodom do mjesta za ronjenje sa profesionalnom opremom, kratka obuka, 2 zarona u pratnji instruktora, bezalkoholna pića, ručak. Ponijeti kupaći, peškire za plažu i nešto za presvući. Uživajte u podvodnim čarima Crvenog mora.
CAIRO – Posjeta Nacionalnom Muzeju u pratnji vodiča, ulazak u sobu sa Tutankamonovim blagom. Obilazak Platoa Gize – Piramida i Sfinge, krstarenje Nilom, parfimerija, uključen ručak bez pića.
LUXOR – Posjeta hramu Karnak, fabrika papirusa i alabastera, kolosi Memnona, mogućnost organizovanja fakultativnog krstarenja Nilom, uključen ručak bez pića, Dolina kraljeva (ulazak u 3 grobnice), Hram kraljice Hatšepsut.
U kasnim večernjim satima check out iz hotela te transfer iz hotela ka aerodromu u Hurghadi.

Dan povratka / HURGHADA – SARAJEVO

Let za Sarajevo u ranim jutarnjim satima. Stigli smo i do kraja ovog krasnog putovanja, vrijeme je za povratak i skupljanje utisaka i slika sa putovanja.

Dodatne info

✈️ IZ SARAJEVA 

šifra putovanja: 000RLX