Pharos Bayhill Hvar, otok Hvar

0
RANI BOOKING -20%
Od57 KM
RANI BOOKING -20%
Od57 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

748

Izdvajamo

Terme Laško

Maroko ✈ iz Zagreba – direktni let

Rim ✈ iz Splita

Andaluzija I Gibraltar ✈ iz Zagreba

Putevima Mezopotamije, Jugoistočna Turska

HRVATSKA
Info

Hotel Pharos Hvar Bayhill

nalazi se u osamljenoj borovoj šumi. Potpuno je obnovljen 2016. godine i nudi svijetlo namještene sobe, vanjski bazen s barom i moderni restoran u kojem se poslužuju jela međunarodne i domaće kuhinje. U cijelom je objektu dostupan besplatni brzi WiFi. Sve su jedinice klimatizirane te sadrže TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, sef i radni stol. Vlastita kupaonica opremljena je tušem bez praga, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Vanjski je bazen okružen mediteranskim raslinjem te sadrži terasu s ležaljkama, gdje gosti mogu uživati u osvježavajućim koktelima iz obližnjeg bara uz bazen. Gostima je na raspolaganju posebno dizajnirano predvorje koje obuhvaća medijalni zid i živahni bar.

Fotografije

 

detaljan cjenik možete pogledati u PDF-u na linku:

PHAROS HOTEL BY HILL

RANI BOOKING 1  : 20% popust vrijedi za rezervacije izvršene do 28.02.2021.  Nije moguće otkazati rezervaciju nakon što je potvrđena, ali se može rezervirati u isti ili veći kredit iznos u istoj godini rezervacije.
RANI BOOKING 2: 10%   popust vrijedi za rezervacije izvršene do 28.02.2021. Moguće je otkazati i izmijeniti rezervaciju za  do ugovorenog datuma izdavanja.