Pariz ✈ iz Zagreba ili Splita

0
First minute
Od1,358 KM1,298 KM
First minute
Od1,358 KM1,298 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

2369

Izdvajamo

Malaga I Andaluzija ✈ Iz Zagreba

Oman ✈ iz Sarajeva

Nova godina Dubai✈ iz Sarajeva

Francuska
Info

Putovanje Pariz 4 dana avionom
Garantirani polasci:


08.10. – 11.10.2023 – First minute cijena 1.338 KM
02.11. – 05.11.2023 – First minute cijena 1.298 KM

23.11.-26.11.2023 –  First minute cijena 1.338  KM
                                  

 

 

 

 

Fotografije
Program putovanja

1. dan Zagreb - Pariz (Moguća je doplata prilikom prijave za polaske iz Splita ili Dubrovnika )

Sastanak putnika u Zračnoj luci u Zagrebu 2 sata prije polaska. Let zrakoplovom Croatia Airlines na liniji OU470 za Pariz u 9.05 sati, s dolaskom u 11.05 sati. Po dolasku u Pariz slijedi panoramski razgled grada autobusom: Champs-Elysées, glavna i najduža pariška avenija, jedna od najraskošnijih svjetskih ulica koja povezuje trg Concorde i Arc de Triomphe odnosno čuveni Slavoluk pobjede, jedan od najpoznatijih pariških spomenika, dignut 1806. u čast francuskim borcima po uzoru na rimski Titov slavoluk – veliki bulevari (les Grands Boulevards), projekt baruna Georges-Eugène Haussmanna iz 19. st., poznate pariške avenije u središtu grada – trg Concorde, najveći trg u Parizu i ishodišna točka Champs-Elysées – Opera Garnier – trg Bastille, današnji trg nalazi se na mjestu gdje je nekoć stajala glasovita tvrđava Bastille – Latinska četvrt, slavna pariška umjetnička četvrt na lijevoj obali Seine – Sorbona, glasovito pariško sveučilište iz 13. st. – Panteon, nekoć crkva a danas mauzolej u kojem su pokopani mnogi slavni Francuzi – Luksemburški park, vrtovi sagrađeni za Katarinu Medici – Les Invalides, kompleks građevina u kojem je nekoć bio dom za umirovljene francuske veterane, mjesto gdje je pokopan Napoleon – Trocadéro, mjesto gdje je održana svjetska izložba 1878., s odličnim pogledom na Eiffelov toranj. Smještaj u hotel. Odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom na Montmartre, sjevernu i najvišu parišku četvrt, na glasu kao i najživopisniju; slavna je postala u drugoj polovici 19. stoljeća kad su tu dolazili mnogi slavni umjetnici, Toulouse Lautrec, Apollinaire, Van Gogh, Degas, itd. – bazilika Sacré-Cœur – crkva sv. Petra – Place du Tertre, trg slikara, omiljena pariška adresa boema i umjetnika. Noćenje.

2. dan Pariz

Doručak. Odlazak javnim prijevozom, u pratnji vodiča, do Eiffelovog tornja koji već 125 godina nosi titulu najpoznatijeg simbola Pariza. U dogovoru s vodičem, mogućnost uspona liftom do vrha ili pješice do 2. kata (dalje liftom), uživanje u pogledu na grad s 324 metra visine (kupnja ulaznice individualno na licu mjesta ili unaprijed preko interneta). Predlažemo da nakon Eiffelovog tornja krenete na 1-satnu vožnju brodom rijekom Seinom, ispod 24 pariška mosta (doplata za ulaznicu kod prijave). Po završetku krstarenja odlazak do najstarijeg dijela Pariza, otočića Ile de la Cité, na kojem se nalaze impresivna katedrala Notre Dame (ulazak u katedralu trenutno nije moguć) i “Vrata raja”- crkva Sainte Chapelle, biser gotičke umjetnosti s jedinstvenom kolekcijom vitraja, remek djelom srednjovjekovne umjetnosti. Preporučujemo ručak u živopisnoj Latinskoj četvrti. Poslijepodne predlažemo posjeto jednom od najbogatijih i najraskošnijih svjetskih muzeja – impresivnog Muzeja Louvre (Musée du Louvre) koji je 700 god. bio rezidencija francuskih kraljeva, do njihovog preseljenja u Versailles, a sada čuva najpoznatiju svjetsku kolekciju umjetničkih djela, među kojima je i slavna Leonardova Mona Lisa, individualni razgled (doplata za ulaznicu kod prijave). Večer slobodna za vlastite programe. Predlažemo odlazak do legendarnog cabareta Moulin Rouge, u kojem je prije 120 godina nastao ples “can can”. Predstava u 23.00 sata s posluženim šampanjcem (uključen u cijenu, doplata kod prijave). Povrat do hotela u vlastitom aranžmanu. Noćenje u hotelu.

3. danPariz (fakultativni posjet VERSAILLESU ili DISNEYLANDU)

Doručak. preporučujemo vam odlazak uz pratnju voditelja putovanja, javnim prijevozom (RER prigradska željeznica) u Versailles, jedan od najfascinantnijih dvoraca na svijetu koji se koristio kao kraljevska rezidencija Luja XIV., Luja XV. i Luja XVI. te je ujedno služio i kao pokazatelj francuske moći, ali i kao uzor drugim monarsima kada su se upuštali u gradnju ili obnovu svojih rezidencija. Ukupno je Versailles kao sjedište francuske vlasti služio više od 100 godina, odnosno od 1682. do 1789. godine. Više desetaka tisuća radnika podizalo je taj dojmljivi kompleks. Troškovi gradnje bili su golemi, a zanimljivo je da nisu potpuno izračunati ni danas. Kao alternativu, ako volite zabavne parkove, preporučujemo odlazak prigradskim vlakom RER do zabavnog parka Disneyland. Disneyland Pariz otvoren je 1992. godine, kao prvi europski i četvrti svjetski Disneyev zabavni park. Smješten u neposrednoj blizini Pariza (cca 32 km od grada), i ovaj je zabavni park utemeljen na viziji Walta Disneya o čarobnom mjestu zabave za djecu i odrasle, prožetom bogatom tradicijom Disneyevih animiranih filmova. Park se proteže na površini od 400 hektara, a ostvaruje veću posjećenost nego Louvre i Eiffelov toranj zajedno. Uronite u svijet bajke s mnogobrojnim atrakcijama, predstavama i paradama. Povratak u Pariz prema želji. Za sve one koji bi pak proveli dan u grad, a ljubitelji su mode, predlažemo odlazak do elitnih trgovina u Rue du Faubourg Saint-Honoré, aveniji Montaigne te raskošnom ambijentu avenije Champs-Elysées. Tu su još slavne robne kuće Galeries Lafayette, Printemps te mnoge druge. Nakon iscrpljujućeg shoppinga, počastite se čašom vrhunskog vina u nekom od šarmantnih francuskih bistroa. Noćenje.

4.danPariz –Zagreb / Split

Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe ili dodatne posjete muzejima, trgovinama, caféima ili restoranima. Odlazak iz hotela i transfer u zračnu luku. Prijava na let za Zagreb u 18.30 sati s predviđenim dolaskom u Zagreb u 20.20 sati.

 Cijene programa:

08.10.-11.10.2023.
Regularna cijena 1.398

02.11.-05.11.2023.
 Regularna cijena 1.358 KM

23.11.-26.11.2023.
 Regularna cijena 1.398 KM

 

 

*organizator zadržava pravo promjene cijena 

Dodatne info

Cijena uključuje
✅prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Pariz – Zagreb
✅uključen 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi (svaki kofer do 23 kg) + 1 komad ručne  prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm)
✅tri noćenja s doručkom u hotelu 3* u Parizu u dvokrevetnim sobama
✅boravišnu pristojbu
✅ transfer od/do zračne luke Pariz Charles-de-Gaulle (CDG)
✅razglede prema programu
✅voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
✅jamčevinu i troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje
❌  ulaznice za objekte i muzeje koji se posjećuju tijekom razgledavanja
❌  dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
❌  plovidbu Seinom u trajanju jednog sata – 16 EUR djeca od 4-11 godina 11 EUR djeca do 4. godine života gratis
❌  ulaznicu za Louvre – 34 EUR po osobi (prijava i doplata prilikom rezervacije, min. 15 prijavljenih osoba) – besplatan ulaz za djecu državljane EEA do 18 godina te mlade od 18 do navršene 26. godine života (zemlja članica Europske Unije, Norveške, Islanda i Lichtenštajna) – agencija ne odgovara za raspoloživost ulaznica
❌ Dvorac Versailles: od 1. studenog 30,00 €/ 226,03 kn za osobe od 26 god. starosti, za djecu od 6 i osobe do 26 god. starosti 12,00 €/90,41 kn ukoliko su građani EU, a za djecu ispod 6 god. starosti besplatno; od 1.aprila 35,00€/ 263,71 kn za odrasle, 12 €/ 90,41 kn za djecu i mlade od 6 do 25 godina, besplatan ulaz za djecu do 6 godina. Ulaznica uključuje posjet dvorcu bez čekanja u redu (unaprijed određena satnica),  audio-vodiča, pristup imanju Trianon, privremene izložbe postavljene u dvorcu, Vrtove dvorca te park
❌ ulaznicu za cabaret npr. Moulin Rouge ili Lido cca. 132 EUR po osobi (rezervacija na upit s obzirom na provjeru raspoloživosti termina u 21 ili 23 sata na odabrani dan, uključuje pola boce šampanjca ili dva pića po osobi tijekom predstave)
❌  napojnicu za vozača i vodiča – po želji, nije obavezno, no ako ste zadovoljni uslugom, organizacijom i trudom naših vodiča lijepo ih je dodatno nagraditi (preporuka prosječnog iznosa napojnice 2 EUR) po osobi po danu; iznos napojnice ovisi o Vašoj procjeni i zadovoljstvu te može biti i viši i niži, a određujete ga sami u slučaju da istu želite ostaviti)
❌  putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti – preporučujemo!!

Informativne cijene ulaznica: (plaćanje na licu mjesta):
Jednodnevna ulaznica za Disneyland (1 park: Disneyland Park): 100,00 €/ 753,45 kn za odrasle, 95,00 €/ 715,77 kn za djecu 3-11 godina;
Jednodnevna ulaznica za Disneyland (2 parka: Disneyland Park i Walt Disney Studios Park.): 125,00 €/ 941,81 kn za odrasle, 120,00 €/ 904,14 kn za djecu 3-11 godina

Doplate

  • mogućnost doplate za povratni priključni let iz Splita i Dubrovnika po osobi od 140 KM (raspoloživost i potvrda letova na upit, te individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s voditeljem putovanja u Zagrebu)
    · promjena imena putnika na već izdanim kartama za letove zrakoplovne kompanije Croatia Airlines 140 KM

Šifra: 000PLM