Maldivi ✈ iz Sarajeva

0
PROMO CIJENA
Od2,430 KM2,230 KM
PROMO CIJENA
Od2,430 KM2,230 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

3671

Izdvajamo

IBEROSTAR HERCEG NOVI

Rim ✈ iz Splita

Hotel Pinija Petrčane

Hotel Sunce Neum

Hotel Vapore Neum

16.07.-26.07. i  13.8.-23.08.2021.
Azia
Info

Maldivi se nalaze u Indijskom Okeanu, udaljeni su oko 700 km od obale Šri Lanke i oko 300 km od obale Indije. Sastoje se od 1.200 manjih i većih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Glavni i najveci grad Republike je Male sa preko sto hiljada stanovnika i nalazi se na sjevernom obodu Atola Male, tačnije na Kaafu Atolu. Toplo i čisto more uz rajske plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlične uslove za nezaboravan odmor. Svako ostrvo predstavlja posebnu priču i sve je podređeno uživanju. Najradije ih posjećuju mladenci, poznavaoci podvodnog svijeta i ronjenja, ljubitelji mira i romantičnih destinacija.

Fotografije
Program putovanja

Maldivi – avionom iz Sarajeva 

Polasci: 16.07.-26.07. i  13.8. – 23.08.2021.
11 dana – 8 noći

 

1. dan SARAJEVO - DUBAI

Okupljanje na međunarodnom aerodromu u Sarajevu dva sata prije leta. Priče o egzotičnom krajevima i smješkanje dok čekate na let. Idete na istok u susret Indijskom okeanu. Let iz Sarajeva za Dubai u 18:55h.
Prevoz Let Sarajevo – Dubai, u ekonomskoj klasi sa 20 kg čekiranog prtljaga i 7 kg ručnog prtljaga

2. dan: DUBAI - MALDIVI

Dolazak na Maldive i transfer do ostrva Maafushi. Dolazak u Dubai u 02:35h po lokalnom vremenu. Konekcija na let za Male i polazak u 09:55h. Dolazak na aerodrom u Male u 15:10h po lokalnom vremenu. Male, glavni grad Maldiva, koji predstavlja moderno lice Maldiva. Šareno obojene zgrade i tirkizno more svuda oko vas su klasična slika Male-a koju ćete zapamtiti. Grad prepun kafića, restorana, prodavnica i pijaca. Transfer brodom do ostrva Maafushi. Popodnevni ulazak u sobe. Slobodno vrijeme za odmaranje i upoznavanje sa novom kulturom. Noćenje.
Prevoz Let Dubai – Male, u ekonomskoj klasi sa 20 kg čekiranog prtljaga i 7 kg ručnog prtljaga Transfer od aerodroma do smještaja, Hotel Triton Beach Hotel and Spa (1 noć), puni pansion.

3-9 dan: MALDIVI

Boravak u izabranom hotelu. Dani predviđeni za uživanje na rajskom ostrvu uz spa tretmane, uživanje u egzotičnoj hrani… Uživanje na kristalno bijelom pijesku uz zvuke talasa, kupanje u tirkiznoj vodi i potpuno opuštanje uz spa tretmane. Doživite Maldive na pravi način, prepustite se lokalnom načinu života, uživajte u egzotičnoj hrani i upoznajte novu kulturu. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta: Snorkeling, Noćno pecanje, Shark Bay, Resort Visit day, Snorkeling sa mantama. 7 noćenja.
Smještaj
Hotel Triton Beach Hotel and Spa (7 noći)

Mjesto
Maafushi

Hrana
Doručak × 7
Polupansion × 7 Puni pansion × 7
Fakultativni izleti
Snorkeling
Snorkeling sa mantama Resort visit day
Shark Bay Noćno pecanje

10.dan: MALDIVI-DUBAI

Napuštanje smještaja. Poslednji dan nam ostaje da dokupimo još po neki suvenir, popijemo još po neki koktel i pripremimo se za put. Opraštanje od ovog magičnog ostrva. Transfer brodom do Malea. Let iz Malea za Dubai u 23:55h.
Prevoz
Transfer od smještaja do aerodroma
Let Male – Dubai, u ekonomskoj klasi sa 20 kg čekiranog prtljaga i 7 kg ručnog prtljaga

Mjesto
Male

11. dan DUBAI-SARAJEVO

Dolazak u Dubai u 03:35h po lokalnom vremenu. Konekcija na let i let za Sarajevo u 09:15h. Dolazak u Sarajevo u 13:15h.Kraj putovanja.

Prevoz
Let Dubai – Sarajevo, u ekonomskoj klasi sa 20 kg čekiranog prtljaga i 7 kg ručnog prtljaga

Mjesto
Dubai, Sarajevo

Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi 8 noćenja sa doručkom
Regularna cijena 2.430 BAM
Promo cijena 2.230 BAM  –  Važi za prijave do 13.06.2021. godine

Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi 8  polupansiona 
Regularna cijena:  2.580 BAM
Promo cijena : 2.380 BAM – Važi za prijave do 16.05.2021. godine

Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi 8 punih pansiona
Regularna cijena : 2.830 BAM
Promo cijena: 2.630 BAM – Važi za prijave do 13.06.2021. godine

 

 

 

 

 

Dodatne info

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Povratna avio karta na relaciji SARAJEVO-DUBAI – MALDIVI – DUBAI -SARAJEVO 
  • 8 noćenja u hotelu sa 3* 
  • Transfer na relaciji MALE INTETRNATIONAL AIRPORT – HOTEL i HOTEL-MALE INTERNATIONAL AIRPORT
  • Aerodromske takse

CIJENA NE UKLJUČUJE:
Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji) Individualne troškove nastale za vrijeme trajanja aranžmana
Polica osiguranja od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji prilikom prijave)
Uslovi plaćanja: Prilikom prijavljivanja plaća se 600 KM. Ostatak iznosa plaća se u agenciji, u konvertibilnim markama, a najkasnije 45 dana pred put.
Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mjesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od štampanja avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. Dokumenta za vize potrebno je dostaviti najkasnije mjesec dana pred put. Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su da sami obezbijede vize za putovanje. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su da kopiju vize dostave do 15 dana pred put.
Fakultativni izleti
Noćno pecanje
: 35,00 USD Iskusite noć ni ribolov – maldivski stil, koristeć i ruke i sirovu ribu kao mamac. Umjetnost kojoj se mještani bave generacijama, a danas privlači radoznale putnike koji i sami žele da učestvuju u avanturi. Idealan izlet, nezaboravno veče i prilika da ulovite ribu pod zvjezdanim nebom Maldiva. Cijena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, organizovani prevoz po predviđenom itineraru, opremu za pecanje. Cijena izleta ne uključuje: ručak.

Resort visit day: 120,00 USD Odlazimo u neki od najpopularnijih resorta. Njihove jedinstvene lokacije nude pristup netaknutim plažama, kao i priliku da zaronimo i istražimo jedinstveni morski svijet tog ostrva. Uživamo u zlatnom suncu i mekanom pijesku dok istražujemo bogata tropska čudesa živahne ostrvske države. Cijena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, organizovani prevoz po predviđenom itineraru, ulaz na ostrvo, ležaljku, ručak (švedski sto) i bezalkoholna pića.

Snorkeling sa mantama : 35,00 USD Zaronimo u podvodni svijet sa ovim predivnim stvorenjima. Ronjenje sa mantama je iskustvo koje ujedno izaziva u Vama i strah i uzbuđenje. Tokom ovog izleta imat ćete priliku da istražite najzanimljivije i najljepše tačke ronjenja. Cijena obuhvata usluge predstvanika naše agencije i lokalnog vodiča, opremu za snorkeling i podvodno slikanje i snimanje i peškire.

Shark Bay: 65,00 USD Jedinstvena prilika da ronimo sa bebama ajkulama, da uživamo u posmatranju delfina, a nakon toga nas očekuje ručak na bajkovitom pješčanom sprudu. Za mnoge je ovaj izlet najljepši na Maldivima pa ga nikako ne treba propustiti. Cijena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, organizovani prevoz po predviđenom itineraru, opremu za snorkeling, ručak sa bezalkoholnih pićem.

Snorkeling: 30,00 USD Ronjenje sa Maldivima je nezaboravno i jedinstveno iskustvo. Ronit ćemo duž koralnih zidova, preko grebena sa pjeskovitim dnom. Imat ćemo prilike da se vidimo raznovrstan morski svijet – jata šarenih riba, kornjače, morske zvijezde, bebe ajkule i dr. Cijena izleta uključuje: usluge predstvanika naše agencije, organizovani prevoz po predviđenom itineraru, opremu za snorkeling. Cijena izleta ne uključuje: ručak.
Point Snorkeling (Trajanje: 1.5 sati) – 25 USD
Point Snorkeling (Trajanje: 3 sati) – 30 USD
Point Snorkeling (Trajanje: 4.5 sati) – 35 USD