MALDIVI ✈ iz Sarajeva

0
Cijena
Od2,180 KM
Cijena
Od2,180 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

4731

Izdvajamo

Hotel Horizont Baška Voda

Tunis ✈ iz Sarajeva

Hotel Slavija Baška Voda

Dubrovački vrtovi sunca

Apulija 🚌🛳 iz Dubrovnika

Azija
Info

Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Nalaze se u Indijskom okeanu i sastoje se od 1.200 manjih i većih ostrva od kojih je samo oko 200 ostrva naseljeno. Svako ostrvo predstavlja posebnu priču i sve je podređeno uživanju.

Obilasci uključeni u cijenu:

Ronjenje sa ajkulama
Odlazak na Fulidhoo ostrvo i ronjenje sa ražama
Odlazak na pješčani sprud (Sandbank)
Ronjenje sa delfinima
Odlazak na pješčani sprud uz logorsku vatru i ručak
Noćno pecanje
Ronjenje sa mantama
Ronjenje sa kornjačama
Ronjenje na Biyadhoo koralnom grebenu
Obilazak glavnog grada Malea
Vožnja kajacima / daskama sa veslima
Ronjenje na lokalnom koralnom grebenu
Romantična večera na plaži

Fotografije
Program putovanja

1. dan SARAJEVO-DUBAI-MALE

Okupljanje na međunarodnom aerodromu u Sarajevu dva sata prije leta. Priče o egzotičnom krajevima i smješkanje dok čekate na let. Idete na istok u susret Indijskom okeanu. Let iz Sarajeva za Dubai u 14:15h. Dolazak u Dubai u 21:45h po lokalnom vremenu. Konekcija na let za Male.

2. dan: MALDIVI

Polazak za Male u 02:00h. Dolazak na aerodrom u Male u 08:00h po lokalnom vremenu. Male, glavni grad Maldiva, koji predstavlja moderno lice Maldiva. Šareno obojene zgrade i tirkizno more svuda oko vas su klasična slika Male-a koju ćete zapamtiti. Grad prepun kafića, restorana, prodavnica i pijaca. Transfer brodom do ostrva Maafushi. Popodnevni ulazak u sobe. Slobodno vrijeme za odmaranje i upoznavanje sa novom kulturom. Noćenje.

3. danMALDIVI

Dan predviđeni za nekoliko egzotičnih avantura na rajskom ostrvu i uživanje u egzotičnoj hrani. Prvi dio dana iskoristit ćemo za ronjenje sa ajkulama. Avanturistički izlet koji se obavezno treba naći na vašoj listi dok ste na Maldivima. Nakon toga, odlazimo do ostrva Fulidhoo gdje ćemo imati jedinstvenu priliku da ronimo sa ražama, nakon čega druženje nastavljamo na obližnjem pješčanom sprudu gdje ćemo imati ručak. Za kraj dana, uživat ćemo u ronjenju sa delfinima i nevjerovatnom pogledu na raznovrstan šarenoliki podvodni svijet Maldiva. Povratak u smještaj. Noćenje.

4.danMALDIVI

Dan za opuštanje sa ekipom na pješčanom sprudu od nestvarno bijelog pijeska, okruženog tirkizno plavom bojom Indijskog okeana uz logorsku vatru i ručak. Povratak u smještaj. Noćenje.

5.danMALDIVI

Doživite Maldive na pravi način, prepustite se lokalnom načinu života, uživajte u egzotičnoj hrani i upoznajte novu kulturu. Odlazimo na noćno pecanje. Iskusite noćni ribolov – maldivski stil, koristeći ruke i sirovu ribu kao mamac. Umjetnost kojom se mještani bave generacijama, a danas privlači radoznale putnike koji i sami žele da učestvuju u avanturi. Idealan izlet, nezaboravno veče i prilika da ulovite ribu pod zvjezdanim nebom Maldiva. Povratak u smještaj. Noćenje.

6. danMALDIVI

Još jedan dan za istraživanje podvodnog svijeta Maldiva. Vodimo Vas na ronjenje sa čak tri zarona, nakon čega nas očekuje voćno osvježenje. Nakon osvježenja, imat ćemo priliku da ronimo sa magičnim mantama i kornjačama, kao i da ronimo na Biyadhoo grebenu. Povratak u smještaj. Noćenje.

7. danMALDIVI

Još jedan dan za zanimljive aktivnosti. Upućujemo se na fakultativni izlet – Resort visit day. Odlazimo u neki od najpopularnijih resortova. Njihove jedinstvene lokacije nude pristup netaknutim plažama, kao i priliku da zaronimo i istražimo jedinstveni morski svijet ovog ostrva. Uživamo u zlatnom suncu i mekanom pijesku dok istražujemo bogata tropska čudesa živahne ostrvske države. Povratak u smještaj. Noćenje.

8.dan MALDIVI

Ovaj dan ćemo iskoristimo za mnogbrojne aktivnosti u kojima se možete oprobati tokom našeg boravka na Maldivima. Upuštamo se u avanturu vožnom kajacima ili na daskama za veslanje, nakon čega odlazimo na ronjenje do lokalnog koralnog grebena. Nakon povratka sa ronjenja, ljubazno osoblje hotela nam priprema romantičnu večeru na plaži gdje ćemo provesti nezaboravno veče uz muziku i ljubazne razgovore sa lokalnim

9.danMALDIVI-DUBAI

Napuštanje smještaja. Poslednji dan nam ostaje da dokupimo još po neki suvenir, popijemo još po neki koktel i pripremimo se za put. Opraštanje od ovog magičnog ostrva. Transfer brodom do Malea. Let iz Malea za Dubai u 23:55h.

10.dan SARAJEVO

Dolazak u Dubai u 03:25h po lokalnom vremenu. Konekcija na let i let za Sarajevo u 09:15h. Dolazak u Sarajevo u 13:15h. Kraj putovanja.

Dodatne info

Polazak: 10.4. 2022. /  Dolazak: 20. 4. 2022.
Dana11 – Posljednja mjesta !!!
Cijena od: 2.450,00 BAM

Polazak: 15. 6. 2022. /  Dolazak: 25. 6. 2022.
Dana11 – Dostupno
Cijena od:  2.450,00 BAM  rani booking 2.250,00 BAM

Polazak: 8. 7. 2022. / Dolazak: 17. 7. 2022.
Dana10 –  Dostupno
Cijena od: Cijena od 2.480,00 BAM  rani booking 2.280,00 BAM

Polazak: 2. 8. 2022. / Dolazak: 11. 8. 2022.
Dana10 – Dostupno
Cijena od: 2.480,00 BAM         rani booking 2.180,00 BAM

Polazak: 12. 8. 2022./ Dolazak: 21. 8. 2022.
Dana10- Dostupno
Cijena od: 2.520,00 BAM    rani booking    2.220,00 BAM

 

 
 

U cijenu je uključeno
Smještaj u hotelu Arena Beach (primjer) na bazi noćenja sa doručkom
Aviokarta sa svim taksama na relaciji iz programa
Transferi

Nije uključeno u cijenu
Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
Individualne troškove nastale za vrijeme trajanja aranžmana
doplata za polupansion
PCR test prije polaska (ne stariji od 72h)
PCR test pri povratku