Ilirija Resort – Hotels & Villas, Biograd na Moru

0
RANI BOOKING DO 31.03.
Od89 KM
RANI BOOKING DO 31.03.
Od89 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

889

Izdvajamo

Andaluzija ✈ iz Zagreba RyanAir

Lisabon✈ iz Zagreba

Tunis ✈ iz Banjaluke

Egipat iz ✈ Splita

HRVATSKA
Info

Ilirija restort hoteli i Ville smješteni su na obali, u središtu Biograda na Moru, nekoliko koraka od plaže i zabavno-rekreacijskog centra, u Filipu Jakovu i drevnoj Polači, Ilirijini hoteli i vile nude jedinstveno dalmatinsko i mediteransko iskustvo. U okolini hotela i vila možete uživati u pogledima mora, sunca i plaže. Njihov dizajn preslikan je u unutrašnjosti hotela i njihovih objekata, što je u savršenom skladu s prirodom. U agroturizmu možete osjetiti luksuz i iskusiti drevnu hrvatsku povijest u jedinstvenom ambijentu i autentičnoj i izvornoj kuhinji. Na jednom mjestu možete pronaći idealne uvjete za obiteljski i aktivan odmor, uz popularne sportove, izlete i izazove, ili se opustiti u dugim šetnjama ili plovidbi. Hoteli i vile Ilirija savršeni su i za poslovne seminare, bankete i team buildinge za tvrtke.

Hotel Ilirija smješten je na samoj obali mora, u blizini stare gradske jezgre kraljevskog grada Biograda. Okružen je zapanjujućom prirodom, morem i borovom šumom, kao i brojnim sadržajima kojima zadovoljni gosti upotpunjuju svoj odmor u ovom jedinstvenom ljetovalištu. Plava zastava koja krasi sve obližnje plaže govori vam sve o moru i kvaliteti plaže.

Hotel Kornati svojim dizajnom i atmosferom podsjeća i povezan je s najljepšim hrvatskim nacionalnim parkom – Kornatima. Iz svoje sobe u hotelu možete vidjeti južni dio ovog prekrasnog arhipelaga. Hotel Kornati jedinstven je i po povezanosti s hotelskom marinom koja se nalazi u središtu Biograda, a odmah uz hotel nalazi se plaža – što ovaj hotel čini jedinstvenim na Jadranu. Hotelska marina, prilagođena brodovima do 8 metara, jedna je od najsuvremenije opremljenih marina na Jadranu i najveća u sjevernoj Dalmaciji. Mogućnost najma čamca ili gumenjaka otvara vam mogućnosti za istraživanje okolnih otoka i plaža.

Hotel Adriatic smješten je u borovoj šumi, gotovo na samoj plaži, a tik uz njega nalazi se Obiteljski vodeni centar koji je idealan za obiteljsku zabavu i brojne atraktivne ljetne aktivnosti na moru. Hotel Adriatic modernog je dizajna, a njegovi su arhitekti inspiraciju pronašli u drevnoj ljekovitoj biljci lavandi koja je tipična za Mediteran i luksuzni život starih Rimljana. Gotovo uronjen u more, hotel Adriatic idealno je ljetno odredište za cjelovit odmor.

Nedavno renovirana vila Donat smještena je u slikovitom selu Sv Filip i Jakov, 3km od Biograda
Ovaj hotel pogodan je za  obiteljski odmor u modernoj vili sa restoranom i barom s terasom okružen mediteranskim raslinjem.

Fotografije

detaljan cjenik možete pogledati u PDF-u na linku:
ILIRIJA RESORT HOTELS & VILLAS BIOGRAD 2023

 

Super rani booking             – 15 %

za rezervacije napravljene do 31.01.2023., minimum boravka 7 noćenja, te  plaćanje 100 % vrijednosti najkasnije do 15.02.2023.

Rani booking             – 10 %

za rezervacije napravljene do 31.03.2023., minimum boravka 7 noćenja, te  plaćanje 100 % vrijednosti najkasnije do 15.04.2023.

 

 

BosnianEnglish