Hurgada ✈ iz Sarajeva , 1.MAJ

0
POSEBNA PONUDA-1.MAJ 2024
Od1,089 KM
POSEBNA PONUDA-1.MAJ 2024
Od1,089 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

26104
Datumi : 8 dana / 7 noćenja
Egipat
Info
Hurgada se od pitomog ribarskog sela pretvorila u pravog turističkog labuda, koji posjetitelja osvaja već na prvi pogled. Jedno je od najpoznatijih egipatskih ljetovališta s kristalno čistim morem i beskrajno dugim pješčanim plažama. Obilazak muzeja otkrit će vam bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta Crvenog mora, a šetnjom prepunim bazarima i džamijama u gradskom centru na najbolji ćete način doživjeti egipatski način života. Brojne diskoteke svakodnevno pozivaju na duge i nezaboravne noćne provode. Prepustite se odmaranju na dugim plažama velikih hotelskih lanaca, uživanju u brojnim vodenim sportovima i istraživanju prekrasnog podmorja

MAJ  u Hurgadi na  +30C
SPECIJALNA PONUDA ZA RANE REZERVACIJE

Termin:
   29.04.- 06.05.
06.05.-13.05.
13.05.-20.05.
20.05.-27.05.
27.05-03.06. 

 
8 dana – 7 noćenja


HURGADA CIJENE

 

 

 

 

 

 

Fotografije
Program putovanja

1.danSARAJEVO-HURGADA

Okupljanje putnika na sarajevskom aerodromu 2 sata prije polijetanja. Nakon carinskih formalnosti, prijava na direktan let za Hurghadu u ranim jutarnjim satima. Slijetanje u Hurghadu. Doček od strane lokalne agencije, te transfer u hotel. Check in u sobe iza 14h. Slobodno vrijeme za kupanje i odmor prema vlastitom izboru. Noćenje.

2.-7. danHURGHADA

Naredne dane iskoristite za kupanje u najljepšem moru na svijetu i individualne aktivnosti. Ukoliko Vam uzbuđenja nije dosta uputite se na neki od fakultativnih izleta. Svaki turista pored odmora želi da vidi šta neka zemlja može da ponudi od svojih prirodnih ljepota ili historijskih znamenitosti. Egipat može zaista mnogo toga da pruži svojim gostima, a neki od naših preporuka izlete dok ste na ljetovanju u Hurgadi su sljedeći:
PARADISE ISLAND – Plovidba brodom (bezalkoholna pića, kafa i čaj na brodu uključeni) do jedne od najljepših privatnih plaža u okolini. Besplatno korištenje suncobrana i lejzi begova, kupanje i sunčanje, oko 2h. Plovidba do koralnog grebena, 2 snorklinga po 30-45min (maske, peraja i disaljke uključeni). Ručak i bezalkoholna pića na brodu uključeni.
ORANGE BAY – Plovidba brodom (ručak, bezalkoholna pića na brodu uključeni) do 2 lokacije za snorkling po 30-45 min (maske, peraja i disaljke uključeni). Plovidba do jedne od najljepših plaža u okolini, Orange Bay, sa lejzi begovima i suncobranima. Kupanje i sunčanje oko 1,5 do 2h. Ručak i pića na brodu uključeni.
SAFARI – Odlazak džipovima u pustinju. Obilazak beduinskog sela, čaj, voda i upoznavanje sa lokalnim običajima, jahanje kamila, vožnja kvadova 45min-1h i buggy-ja 20-30min. Orijentalni show sa plesačicama i ručak uključeni. Ponijeti zatvorenu obuću, majice kratki rukav, marame, naočare za sunce i novac za suvenire. Pogodno za djecu preko 7 godina. DIVING – Plovidba brodom do mjesta za ronjenje sa profesionalnom opremom, kratka obuka, 2 zarona u pratnji instruktora, bezalkoholna pića, ručak. Ponijeti kupaći, peškire za plažu i nešto za presvući. Uživajte u podvodnim čarima Crvenog mora.
CAIRO – Posjeta Nacionalnom Muzeju u pratnji vodiča, ulazak u sobu sa Tutankamonovim blagom. Obilazak Platoa Gize – Piramida i Sfinge, krstarenje Nilom, parfimerija, uključen ručak bez pića.
LUXOR – Posjeta hramu Karnak, fabrika papirusa i alabastera, kolosi Memnona, mogućnost organizovanja fakultativnog krstarenja Nilom, uključen ručak bez pića, Dolina kraljeva (ulazak u 3 grobnice), Hram kraljice Hatšepsut.
U kasnim večernjim satima check out iz hotela te transfer iz hotela ka aerodromu u Hurghadi

8. danHURGADA - SARAJEVO

Let za Sarajevo u ranim jutarnjim satima. Stigli smo i do kraja ovog krasnog putovanja, vrijeme je za povratak i skupljanje utisaka i slika sa putovanja.

Dodatne info

Cijena uključuje:
✅Avio prevoz na relaciji Sarajevo – Hurghada direktan let
✅Smještaj u hotelu po izboru u 1/2 sobi na bazi 7 noćenja sa uslugom ALL inclusive
✅Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
✅Organizacija putovanja

Cijena ne uključuje:
❌Aerodromske takse 160 KM
❌Vize za Egipat se rade na aerodromu, po dolasku u Hurghadu – Cijena 25 USD po osobi (važi za grupu od 10+osoba)
❌Fakultativne izlete i lične troškove putnika
❌Putno zdravstveno osiguranje/Osiguranje od otkaza-PREPORUČUJEMO