Golf avantura u Beleku

0
Cijena
2,743 KM
Cijena
2,743 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

1373
Datumi : 7.-14.11.2023.
Sarajevo
Turska
Info

GOLF AVANTURA U BELEKU!
7 NOĆENJA ALL INCLUSIVE PONUDA
HOTEL KAYA BELEK 5 * 

 TERMIN: 7-14.11.2023

 

Fotografije
Program putovanja

1. dan SARAJEO-ISTANBUL-ANTALYA

Polazak iz Sarajeva u 08.30h let TK1024. Dolazak u Istanbul u 12,20h I presjedanje na avion za Antaliju u 13,35h sa dolaskom u Antaliju u 14.55h TK2422. Pri slijetanju u Antaliju, transfer za Belek
(cca 30 min). Dolazak u hotel Kaya Belek 5* i prijava u sobu. Nakon što se gosti smjeste u sobe, imaju slobodno vrijeme za istraživanje hotela i njegovih sadržaja. Hotel Kaya Belek nudi razne sadržaje za goste, uključujući spa i wellness centar, teretanu, bazene i restorane. Sve su sobe opremljene klima-uređajem, televizijom s ravnim ekranom, minibarom i besplatnim bežičnim pristupom internetu.

2. dan SLOBODAN DAN

Slobodno vrijeme ujutro za uživanje u hotelskim sadržajima. Gosti mogu iskoristiti ostatak popodneva za relaksaciju u spa centru ili bazenu hotela. Mogućnost organizovanja izleta po želji I zahtjevu putnika. Noćenje.

3. danGOLF IGRE

Doručak. Nakon doručka odlazak na golf terene Kaya Palazzo Golf kluba, koji posjeduju teren sa 18 rupa I 650.000 m2. Prva runda golfa na jednom od najboljih golf terena u Beleku. U sklopu kompleksa Kaya Palazzo golf kluba nalazi se i driving i putting range.
Nakon završetka runde, gosti se mogu opustiti u hotelskim sadržajima. U večernjim satima, gosti mogu iskusiti tursku kuhinju u jednom od restorana hotela ili uživati u zabavnom programu koji se organizira u hotelu.

4.danGOLF IGRE

Doručak. Druga runda golfa na golf terenu u Beleku. Nakon završetka runde, gosti se mogu opustiti u hotelskim sadržajima ili organizirati neki od izleta koji se nude u okolici Beleka

5.danSLOBODAN DAN

Slobodno vrijeme za opuštanje ili organizirani izlet u Antaliju, jedan od najvećih gradova u Turskoj. Antalija je poznata po svojim plažama, kulturnim znamenitostima i bogatoj povijesti. Gosti mogu posjetiti Kaleiçi, stari grad Antalije, posjetiti muzej Antalya ili se opustiti na jednoj od plaža.

6.danGOLF IGRE

Treća runda golfa u Beleku. Gosti mogu birati između različitih golf terena u blizini hotela, ovisno o svojim željama i preferencijama. Nakon završetka runde, slobodno vrijeme za odmor i uživanje u hotelskim sadržajima.

7.dan GOLF IGRE

Ovo je posljednji dan za golf na putovanju u Beleku. Nakon doručka, gosti će imati priliku za zadnju igru golfa na jednom od terena koje su posjetili tijekom putovanja.
Nakon igre, gosti će se vratiti u hotel Kaya Belek gdje će imati slobodno vrijeme za kupovinu suvenira, opuštanje na plaži ili posjet turističkim atrakcijama u okolici hotela.
U večernjim satima organizira se svečana večera u hotelu, koja je uključena u cijenu paketa putovanja. Gosti će uživati u vrhunskoj turskoj kuhinji i ugodnoj atmosferi u restoranu hotela. Ovo je idealna prilika za druženje i razmjenu iskustava sa ostalim gostima koji su sudjelovali u golf turi.

8.danPOVRATAK ANTALYA-ISTANBUL-SARAJEVO

Dana 14.11.2023. je posljednji dan našeg golf putovanja u Beleku. Nakon doručka, gosti će provjeriti iz hotela Kaya Belek i pripremiti se za transfer do zračne luke u Antaliji. Transfer će biti organiziran u skladu s rasporedom letova gostiju.
Gosti će imati dovoljno vremena za pakiranje svojih stvari i kupovine suvenira ili odlazak na plažu. Ovisno o vremenu leta, gosti će moći uživati u nekom od hotelskih sadržaja prije nego što krenu kući.
Na transferu do zračne luke, gosti će moći uživati u pogledu na prekrasnu obalu Beleka i prisjetiti se nezaboravnih trenutaka s turnira golfa i svih drugih aktivnosti koje su imali tijekom putovanja. Transfer će biti organiziran u modernim vozilima s klima uređajima i udobnim sjedalima.

 

Dodatne info

       U cijenu programa je uključeno:

✅ Avio karta sa uključenim aerodromskim taksama (SJJ/IST/AYT)
✅7 noćenja, ALL INCLUSIVE usluga (Hotel Kaya Belek 5*)
✅4 dana igranja golfa u Kaya Palazzo Golf klubu
✅Korištenje Kaya Palazzo Golf Club restorana u blizini terena
✅Svi transferi prema programu.
✅Stručni pratilac – vodič
✅Uključena specijalna prtljaga 20 kg + golf oprema

       U cijenu programa nije uključeno:

❌Putno zdravstveno osiguranje (14 KM za 7 dana, za osobe do 60 godina)
❌Opcionalni izleti
❌Dodatna prtljaga ( zavisno od polaska I uslova avio kompanije/ na upit)

Šifra aranžmana:000VD