Čarolija Adventa: Prag, Češky Krumlov, Beč 🚌 iz Splita

0
First minute
Od598 KM
First minute
Od598 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

2375

Izdvajamo

Malaga I Andaluzija ✈ Iz Zagreba

Oman ✈ iz Sarajeva

Nova godina Dubai✈ iz Sarajeva

07.12.-10.12.2023. 14.12.-17.12.2023. (GARANTIRANO!)
ČEŠKA , AUSTRIJA
Info

Advent u Pragu, Češky Krumlovu, i Beču 

POLAZAK: 07.12.-10.12., 14.12.-17.12.2023. (GARANTIRANO!)              

Provedite romantičan vikend u bajkovitom Pragu, gradu koji će Vas oduševiti slikovitim ulicama, mostovima, kulturno povijesnim znamenitostima, romantičnom večernjom vožnjom po Vltavi, mnogobrojnim pivnicama i bogatom gastro ponudom! No, posjetiti ćemo romantični Češky Krumlov i kraljevski Beč, koji će Vas oduševiti svojim adventskim izgledom…

 

 

 

Fotografije
Program putovanja

1. dan SPLIT/ŠIBENIK/ZADAR (07.12./14.12.)

Sastanak grupe na Autobusnom kolodvoru u Sukoišanskoj ulici u 20.30h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 21.00 h u pravcu Češke. Moguć polazak iz Šibenika i Zadra, uz prethodnu najavu (sa naplatnih kućica). Noćna vožnja kroz Hrvastku, Sloveniju i Austriju prema Češkoj, uz kraća usputna zaustavljanja po potrebi grupe…

2. dan ČEŠKY KRUMLOV – PRAG (08.12./15.12.)

Dolazak u ČEŠKÝ KRUMLOV, romantično mjesto pod zaštitom UNESCO-a i jedan od najljepših gradića Češke. Ovaj gradić nastao u 14. stoljeću oko dvorca obitelji Rosenberg, smjestio se uz rijeku Vltavu. Po dolasku, slijedi šetnja sa pratiteljem preko dvorišta dvorca prema središtu živopisnog grada. Slobodno vrijeme za kavu, čaj i kupnju suvenira. Okupljanje grupe i odlazak u Prag. Po dolasku u Prag slijedi šetnja samim središtem grada i upoznavanje s glavnim znamenitostima: VJENCESLAVOV TRG, VACLAVSKA TRŽNICA, STAROGRADSKI TRG S ASTRONOMSKIM SATOM I TYNSKOM CRKVOM, OBECNI DŮM, PRAŠNA BRANA te zatim slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Slobodno vrijeme uz bogatu ADVENTSKU PONUDU u tradicionalnim kućicama i štandovima na kojima se nude delicije praške kuhinje: trdelnik, praška šunka, varené vino… Odlazak u hotel. Noćenje.

3. dan PRAG (09.12./16.12.)

Nakon doručka, okupljanje grupe i odlazak u razgled grada: HRADČANI- KATEDRALA SV. VÍTA – KARLOV MOST – STAROMĚSTSKÉ NÁMÊSTÍ – VÁCLAVSKÉ NAMĚSTÍ. HRADČANI, jedan su od najvećih dvoraca na svijetu, a ujedno i rezidencija čeških vladara, čijim veličanstvenim zdanjem dominiraju tornjevi GOTIČKE KATEDRALE SV. VITA u kojoj su pokopani češki vladari. Unutar rezidencije, nalazi se ZLATNA ULICA, iz 16. st., koja je dobila ime po svojim prvim stanovnicima, dvorskim alkemičarima (NAPOMENA: Zlatna ulica se za vrijeme razgleda ne posjećuje jer se ulaz posebno naplaćuje te se može posjetiti u slobodno vrijeme). MALA STRANA, barokna je četvrt s pitoresknim kućama, smještena u podnožju dvorca i nalazi se nasuprot STAROGA GRADA, no da biste došli do nje trebate prijeći KARLOV MOST, na kojem se nalaze štandovi umjetnika, dok ulični zabavljači svih vrsta, od jazz-bendova do lutkara pružaju stalni izvor zabave. Čak 400 godina bio je jedini most u PRAGU, a prema poznatoj praškoj legendi: ako se želite ponovo vratiti u Prag, morate staviti ruku na spomenik sveca JANA NEPOMUKA, svećenika bačenog sa mosta i zaželiti želju. Šetnja nas dalje vodi do STAROMĚSTSKÉ NÁMÊSTÍ, najljepšeg i najživljeg mjesta u središtu staroga grada, gdje se nalazi spomenik Janu Husu okružen živopisnim fasadama, gdje i završavamo naš razgled. Slobodno vrijeme za indidivualne programe. Navečer
predlažemo odlazak na romantičnu vožnju brodom po VLTAVI u trajanju od 2 sata, uz bogati švedski stol (nadoplata, prijava u agenciji). Povratak u hotel. Noćenje.

4.danPRAG – BEČ– SPLIT (10.12./17.12.)

Nakon doručka, odjava iz hotela i odlazak prema BEČU, a kraću pauzu ćemo napraviti u outlet shopping centru EXCALIBUR CITY koji se smjestio na granici Češke i Austrije. U shopping centru Vas očekuje više od 70 trgovina, barova i restorana: Calvin Clein, Diesel, Desigual, Gant, Gaudi, Guess, Lacoste, Nike, Adidas, Tommy Hilfiger, Versace jeans, Mango i ostali brendovi sniženi do 70%… Nastavak vožnje prema BEČU. Po dolasku u grad, odlazak u kraći razgled, i zajednički odlazak do Božićnog sajma ispred STARE GRADSKE VIJEĆNICE. Slobodno vrijeme za individualne programe (kupnja božićnih poklona na brojnim adventskim štandovima, uživanje u bečkim slasticama, kupnja u glavnoj trgovačkoj ulici MARIAHILFERSTRASSE). Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak prema Hrvatskoj. Vožnja kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska predviđen je u kasnim noćnim satima.

POLAZAK:
07.12.-10.12.2023.
14.12.-17.12.2023. (GARANTIRANO!)
CIJENA: 598,00 KM

 

*organizator zadržava pravo promjene cijena 

Dodatne info

NAPOMENA:
– Prilikom rezervacije plaćate akontaciju u iznosu 40% po osobi , dok ostatak iznosa plaćate najkasnije do 21 dan prije polaska na putovanje!
– Polazak iz Šibenika i Zadra uz prethodnu napomenu

CIJENA UKLJUČUJE:
✅prijevoz turističkim autobusom visoke kategorije na navedenoj relaciji,
✅licenciranog pratitelja,
✅2 noćenja u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi 2 noćenja sa doručkom,
✅razgled Praga u pratnji stručnog lokalnog vodiča,
✅posjet Češkom Krumlovu i Beču,
✅sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE:
❌ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene,
❌fakultativne sadržaje,
❌karte javnog prijevoza,
❌troškove osobnih narudžbi,
❌sve nenavedene troškove, skretanje s rute, putno i zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNE NADOPLATE (obavezne prijave u agenciji!):
– Vožnja brodom po Vltavi uz večeru i švedski stol: 29,00 € / osoba
– Večera u tradicionalnoj češkoj pivnici ”U Fleku” (večera u tri slijeda): 29,00 € / osoba
– Doplata za jednokreventu sobu, 2 noćenja: 68,00 € (512,35 kn)

OBAVEZNA NADOPLATA:
– turističke slušalice za razgled Praga – 3,00 € / osoba
– turistička pristojba: 2,00 € / osoba / noć

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 35

VAŽNO:

Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 1 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.

Preporuka: Polica od otkaza!

 

NAPOMENE:
– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate.  Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.
                                  
 šifra : 000SM