Barcelona ✈ iz Podgorice 🚌 iz Mostara i Sarajeva

0
FIRST MINUTE
Od799 KM
FIRST MINUTE
Od799 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

752

Izdvajamo

Terme Laško

Maroko ✈ iz Zagreba – direktni let

Rim ✈ iz Splita

Andaluzija I Gibraltar ✈ iz Zagreba

Putevima Mezopotamije, Jugoistočna Turska

Više polazaka
Datumi : Vše polazaka
ŠPANIJA
Info

Polasci

 
20.03. – 24.03.2022. 

Fotografije
Program putovanja

1. dan SARAJEVO - MOSTAR - PODGORICA - BARCELONA

Polazak iz Sarajeva u ranim jutarnjim satima i prevoz na relaciji Sarajevo – Podgorica. Po dolasku na aerodrom u Podgorici, slijedi prijava na let i pasoska kontrola, te let na relaciji Podgorica – Barcelona u 14:15. Planirano vrijeme slijetanja u Barcelonu je u 16:45. Po slijetanju u Barcelonu, slijedi transfer do hotela i smještaj u isti. Slobodno vrijeme. Zajednička šetnja i upoznavanje okoline hotela. Noćenje.

2. dan BARCELONA

Nakon doručka, odlazak u fakultativni razgled grada, javnim prijevozom i pješice: Plaza Catalunia, Gotička četvrt, najstariji dio grada, jedna od najsačuvanijih i najljepših u Europi sa spletom uskih krivudavih uličica i katedralom iz 14. i 15. stoljeća, sjajnim primjerom katalonske gotike, prošetat ćemo Ramblom, najživljom gradskom avenijom, zajedno ćemo posjetiti živopisnu gradsku tržnicu „La Boquería“ poznatu po bogatoj ponudi lokalnih proizvoda, smještenu na Rambli. Prošetat ćemo do Kolumbova spomenika koji je visok 60 m i podignut na mjestu gdje je Kolumbo pristao s brodom nakon otkrića Amerike. Slobodno vrijeme. Svakako preporučamo posjet jednom od najvećih europskih Akvarija. U poslijepodnevnim satima mogućnost fakultativnog odlaska u Španjolsko selo (Pueblo Español), gdje se na 49 000 m2 nalaze replike svih najpoznatijih građevina i stilova gradnje u Španjolskoj. U večernjim satima zajednički odlazak na otvorenu predstavu « Magične fontane », čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Plazi Espańa. Noćenje.

3. danBARCELONA

Doručak. Slobodno vrijeme ili nastavak fakultativnog izleta, pješice i javnim prijevozom do Parka Güell, remek-djela Antonija Gaudíja (dio Unescove svjetske baštine), jednog od najljepših vidikovaca i simbola grada. U nastavku predlažemo posjet mističnom Gaudijevom remek djelu, crkvi Sagrada Familia. U slobodno vrijeme preporucujemo da posjetite čuveni stadion FCI Barcelone, Camp Nou. Za sve one koji se žele opustiti tu je predivna Barceloneta gdje možete uživati u fantastičnoj atmosferi. Povratak u hotel. Slobodna večer za vlastite programe ili večera uz flamenco ( preporuka uz doplatu). Noćenje.

4. danBARSELONA - MADRID

Slobodno vrijeme za istrazivanje Barcelone ili fakultativni odlazak u Madrid. Rani odlazak vozom iz Barcelone za Madrid – cca 2:30 min voznje. Po dolasku u Madrid slijedi pješački razgled glavnog grada Spanije. Vidjet ćemo Gran Vía ili “Veliki put”, jedna od najživahnijih i najpopularnijih gradskih ulica-Plaza España, trg na kojem je smješten spomenik Cervantesu ili kovima iz njegovog poznatog romana, “Bistri vitez Don Quijote od Manche” , Kraljevska palata, rezidencija španjolskih kraljeva – Plaza Oriente – Puerta del Sol, “Sunčana vrata”, glavni gradski trg, tačka gdje počinje tzv. nulti kilometar u Španiji – Plaza Cánovas del Castillo s Neptunovom fontanom. Slobodnio vrijeme. Povratak u Barcelonu. Noćenje

5. danBARCELONA - PODGORICA - MOSTAR - SARAJEVO

Doručak, odjava iz hotelskih soba. Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom. Planirano vrijeme odlaska na aerodrom je u 14h. Po dolasku na aerodrom, prijava na let. Let za Podgoricu je u 17:30. Planrano vrijeme dolaska u Podgoricu je u 19:. nakon ćega slijedi voznja prema BiH. Dolazak u BiH u kasnim vecernjim satima.

Dodatne info
 

 
polazak: 20.03.2021.
 
Redovna cijena OD  799 KM po osobi

cijena uključuje
avio karte na relaciji Podgorica – Barcelona – Podgorica  sa pripadajucim taksama
Transfer od Sarajeva do aerodroma u Podgorici
transfer od aerodroma u Barceloni do hotela u Barceloni
4 nocenja sa doruckom u hotelu sa 3* u Barceloni
organizacija putovanja
pratilac putovanja

cijena ne uključuje:
fakultativni izleti i eventualne ulaznice u muzeje i objekte od interesa (obilazak barcelone – 2 dnevni – gradskim prevozom – 35€ ulaznice za park guell -cca. 10€ i  sagrada familia cca 26€ – nisu ukljucene u cijenu izleta / camp nou – samostalni odlazak  / madrid – 130€ – karta za voz i vodič.
doplata za jednokrevetnu sobu – 220 KM
putničko zdravstveno osiguranje sa pokrićem covida – 12 KM/30KM

šifra aranžmana: 000097