Aparthotel VUČKO, Jahorina

0
12% popusta za uplate do 30.11.
Od125 KM
12% popusta za uplate do 30.11.
Od125 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

2208

Izdvajamo

Malaga I Andaluzija ✈ Iz Zagreba

Oman ✈ iz Sarajeva

Nova godina Dubai✈ iz Sarajeva

BOSNA I HERCEGOVINA
Info

Aparthotel Vučko nalazi se, na kratkoj pješačkoj udaljenosti od žičare. U okviru ovog modernog objekta s pogledom na planine na raspolaganju su vinski bar, salon s kaminom, spa centar i besplatni WiFi.

Sve smještajne jedinice odlikuju se elegantnim i modernim uređenjem u svijetlim pastelnim tonovima. Jedinice su opremljene vrhunskim drvenim namještajem te uključuju klima-uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, mini bar i sef. Apartmani delux sadrže kuhinju s aparatom za pripremu kave, kamin, hladnjak za vino, DVD uređaj i radni stol. U kupaonicama su dostupni tuš, kozmetički pribor i sušilo za kosu. Pojedine jedinice obuhvaćaju balkon.U restoranu se poslužuju izbor jela bosanske, regionalne i međunarodne kuhinje te domaći specijaliteti po narudžbi. U baru gosti mogu uživati u živahnom noćnom životu uz glazbu uživo. U vinskom baru mogu se opustiti uz kamin i širok izbor vina. Do skijališta Poljice ima 50 metara, a u blizini su dostupne brojne žičare. 

Fotografije

 

LUX SOBE
Dvokrevetne sobe, veoma komforne. Sve sobe imaju jednu prostoriju sa francuskim ležajem, postoji mogućnost da u svom sastavu ima i dodatnu prostoriju sa jednim singl ležajem. Broj odraslih osoba koje mogu boraviti u ovom tipu sobe je dvoje, maksimalno troje.

LUX APARTMAN
 Sastoji se od jedne spavaće sobe i dnevne sobe u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje. Maksimalan broj odraslih osoba koje mogu da borave u ovom tipu apartmana je 4. 

LUX APARTMAN FAMILY
Vučko 3+2 porodične sobe sastoje se od glavne sobe sa francuskim krevetom, sobe za jednu osobu i sofe na razvlačenje u sklopu glavne sobe, gdje se može smjestiti još dvije osobe. Broj soba u ovom tipu apartmana kreće se od dvije do tri a maksimalan broj osoba je pet.

LUX APARTMAN  VUČKO
Vučko 5 porodične sobe sastoje se od spavaćeg dijela sa francuskim krevetom, dodatna tri kreveta za po jednu osobu u 3 odvojene prostorije (dnevna, spavaća, dodatna soba), neke dnevne sobe imaju sofu na razvlačenje za dodatne dvije osobe. Maksimalni kapacitet je od 5 do 7 osoba.

CJENOVNIK 2021/2022