Amfora Hvar, otok Hvar

0
RANI BOOKING -20%
Od103 KM
RANI BOOKING -20%
Od103 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

770

Izdvajamo

Terme Laško

Maroko ✈ iz Zagreba – direktni let

Rim ✈ iz Splita

Andaluzija I Gibraltar ✈ iz Zagreba

Putevima Mezopotamije, Jugoistočna Turska

HRVATSKA
Info

Amfora Hvar Grand Beach Resort

Ovaj luksuzni hotel nalazi se u mirnoj uvali, u blizini plaže, a nudi bazen na više razina. Gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na more, a centar Hvara udaljen je svega 10 minuta hoda. Standardni sadržaji u sobama resorta Amfora Hvar Grand Beach uključuju klima-uređaj i TV s kabelskim programima. Iz svih se soba pruža pogled na Paklinske otoke ili lijepo uređene vrtove. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi. Na obližnjoj ekskluzivnoj plaži Bonj Les Bains gosti mogu unajmiti privatnu kabinu uz more i uživati u opuštajućoj masaži. Kokteli se poslužuju u elegantnom salonu ili restoranu uz bazen Cascades, koji obuhvaća terasu na 2 razine. Gosti se mogu okupati u slatkovodnom bazenu resorta Amfora Hvar. U krovnom restoranu Windows on Hvar, iz kojeg se pruža panoramski pogled na hvarski arhipelag i uvalu Amfora, za doručak i večeru poslužuje se bogat švedski stol s jelima tradicionalne, domaće i međunarodne kuhinje. Restoran uz plažu Maestral nudi pogled na okolicu i izvorne specijalitete sa žara u hladu bijelog šatora.

Fotografije

 

detaljan cjenik možete pogledati u PDF-u na linku:

AMFORA HVAR GRAND BEACH RESORT

RANI BOOKING 1  : 20% popust vrijedi za rezervacije izvršene do 28.02.2021.  Nije moguće otkazati rezervaciju nakon što je potvrđena, ali se može rezervirati u isti ili veći kredit iznos u istoj godini rezervacije.
RANI BOOKING 2: 10%   popust vrijedi za rezervacije izvršene do 28.02.2021. Moguće je otkazati i izmijeniti rezervaciju za  do ugovorenog datuma izdavanja.