Šibenik

0
Cijena
Od69 KM
Cijena
Od69 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

942

Izdvajamo

LeMERIDIEN LAV***** Split

Valamar Collection Club President 5*

Dubai ✈ iz Sarajeva

TURSKA OKTOBAR 2020!

Datumi : LJETO 2020
AMADRIA PARK HOTELI (EX SOLARIS) : IVAN, JURE, ANDRIJA, JAKOV & NIKO,
Amadria Park Hotel Ivan****+

Pozivamo vas da uživate u boravku u Amadria Park hotelu Ivan koji je u potpunosti prilagođen vašim željama. Uz mediteransko ozračje hotel osigurava visoku razinu udobnosti radi vašeg užitka.
Tijekom boravka možete doživjeti predivnu okolicu Šibenika dok se opuštate u našim raskošnim sadržajima. Naš Mediterranean Garden Wellness and Spa nudi vam šest zatvorenih bazena, teretanu, saunu i raskošan izbor spa usluga. Možete se opustiti i uz naš vanjski bazen sa slanom vodom ili uživati u osvježavajućim pićima na terasi. Uvečer se bar u predvorju hotela Ivan uz lokalnu muziku uživo pretvara u zabavno mjesto za uživanje s prijateljima.

Hotel IVAN – Šibenik

Amadria Park Hotel Jure ****+

Tražite dinamično i otmjeno mjesto za boravak? Pronaći ćete ga u hotelu Jure. Hotel Jure savremen je i elegantan te oplemenjen istaknutim dizajnerskim detaljima, a nudi vam zabavno, ali i opuštajuće ozračje uz dojmljiv niz aktivnosti za razonodu. Opustite se u našem unutarnjem i vanjskom loungeu i na terasi. Uživajte u regionalnim osvježavajućim pićima i jelima u našem restoranu i baru. Upijajte zrake sunca na ležaljci uz bazen okružen palmama dok uživate u pogledu na Jadransko more. Ili uđite u zonu Jure Spa za puni paket luksuznih tretmana i usluga koji su posebno osmišljeni za punjenje baterija. Možete se opustiti i u našem obližnjem En Vogue Beach Clubu, luksuznoj oazi s vlastitom privatnom plažom, „infinity” bazenom i pogledom koji oduzima dah.

Hotel JURE – Šibenik

Amadria Park Hotel Andrija ****

Prvi dječiji hotel u Hrvatskoj, Andrija, stvoren je za užitak i nadahnuće. Cijelim se hotelom protežu morski motivi, a nudimo vam dinamične mogućnosti za zabavu, bez kompromisa za udobnost, kao i sve dodatke koje vaša porodica očekuje tokom nezaboravnog boravka. Djeca će u hotelu Andrija uživati u zabavnim programima Mini Club i Summer Club. Raznovrsne aktivnosti osmišljene da potaknu kreativnost, maštu i umjetnički izražaj zabavljaju ih satima dok se vi za to vrijeme možete odmoriti i opustiti. Dok se djeca igraju vi možete iskoristiti priliku da posjetite obližnji wellness spa s velikim izborom mogućnosti za opuštanje od stresa, ili se pak cijela porodica može družiti na našem velikom bazenu sa slatkom vodom i bazenu za djecu. Osim toga, smješteni smo pored Aquaparka Dalmatia i porodične plaže gdje ćete pronaći još više mogućnosti za zabavu i opuštanje. Želite nešto pojesti? Naš restoran nudi širok raspon mogućnosti, od švedskog stola sa specijalitetima i prostora za pripremanje hrane pred vama do zdravih obroka samo za djecu.

Hotel ANDRIJA – Šibenik

Amadria Park Hotel Jakov ****

Ako tražite odredište koje je savršeno prilagođeno porodičnim potrebama, naš hotel Jakov stvoren je za vas. Nudi odmor i rekreaciju te ispunjava potrebe gostiju svih dobnih skupina. Hotel Jakov raspolaže porodičnim sobama s krevetima na sprat uz zasebne spavaće sobe za roditelje, čime se osiguravaju privatnost i prostranost. Maleni će gosti pronaći i mnoštvo aktivnosti u kojima mogu uživati zahvaljujući dječijim programima Mini Club i Summer Club. Obližnji Aquapark Dalmacija iporodična plaža nude vam još više zabave.

Hotel JAKOV – Šibenik

Amadria Park Hotel Niko***

Udaljen tek nekoliko koraka od plaže i mora, hotel Niko smješten je uz prekrasno uređene vrtove i mirnu borovu šumu. Tijekom boravka uživat ćete u panoramskom pogledu, očaravajućim bazenima i izboru jela koja odražavaju kulinarsku tradiciju ove regije. Hotel Niko nudi ležerno i opušteno ozračje uz brojna mjesta za opuštanje: plažu, bazen ili terasu. Zabavite se uvečer u našem baru uz muziku uživo, a nedaleko od hotela možete pronaći i razne druge mogućnosti za zabavu. 

Hotel NIKO – Šibenik