Nova godina u Milanu 🚌 iz Sarajeva

0
FIRST MINUTE
Od585 KM395 KM
FIRST MINUTE
Od585 KM395 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

318
28.12.2019.
Italija
Info

 Nova godina u Milanu

28.12.2019.-02.01.2020.

sa posjetom Luganu, Lokarnu, jezeru Madjore (Švicarska)

 

Fotografije
Program putovanja

1.dan 28.12.2019. SARAJEVO - MILANO

PSastanak grupe u zakazano vrijeme ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja autobusom kroz BiH, Hrvatsku, Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2. dan 29.12.2019. MILANO

Po dolasku, FAKULTATIVNO razgledanje Milana – grad koji se smatra modnom prijestolnicom i centrom glamura i fudbala: milanska Katedrala – (katedrala koju okružuje preko 3.400 statua fascinantnog izgleda, jedan je od najboljih primjera gotičke arhitekture), Galerija Vitoria Emanuela II i Milanska skala… Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za individulane aktivnosti . Noćenje.

3.danMILANO – LUGANO – COMO – MILANO

Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje grada. Mogućnost fakultativnog izleta za Švicarsku. Obilazak bajkovitog grada Lugano, koji se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak glavnog gradskog trga Della Riforma, crkve San Roco i Santa Maria Degli Angioli i parka vile Ciani. Slobodno vrijeme za šetnju gradom ili uz jezero Lugano. Nastavak putovanja do jezra Como. Como je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mjesta u Italiji …Po dolasku na jezero slobodno vrijeme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelijepom italijanskom jezeru. Povratak u Milano u večernjim satima. NOĆENJE.

4.dan31.12.2019. MILANO – GENOVA - MILANO

Doručak. Slobodno vrijeme u Milanu ili odlazak na fakultativni izlet do Đenove. Đenova je poznata kao najveća luka Italije, posjeduje veliko i dobro očuvano staro jezgro, koje je pod zaštitom UNESCO-a.
Po dolasku obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svjetionik La Lanterna (najstariji svjetionik na svijetu, koji još uvijek radi), kuća Kristofera Kolumba… Nakon obilaska slobodno vrijeme. Polazak prema Serravalle-u jednom od poznatijih outlet centara sa velikim izborom radnji i poznatih brendova. Slobodno vrijeme za šoping. Povratak u Milano. Zajednički odlazak u grad na doček nove 2020. godine. Noćenje.

5.dan01.01.2020. MILANO - SARAJEVO

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme u Milanu. U poslijepodnevnim satima polazak prema BiH. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema BiH.

6.dan02.01.2020. SARAJEVO

Očekivani dolazak u Sarajevo na mjesto polaska je u jutarnjim satima.

Cijena aranžmana: 

1/2 soba                      1/1 soba

365*/415          535*/585

*First minute vrijedi do 11.11.2019.

Hotel: H2C MILANOFIORI 4* ili sličan

Dodatne info

 

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prijevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO…)
  • 3 noćenja sa doručkom u Hotelu H2C Milanofiori 4* ili sličan u široj gradskoj zoni MILANA u dvokrevetnim sobama (1/2)! Trokrevetne sobe (1/3) na upit!
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Italiji kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje.
  • Putno zdravstveno osigruranje (PZO) 12KM
  • Gradska taxa, plaća se na recepciji prilikom check in-a (od 3 do 5 EUR-a po osobi po danu)
  • Doplata za sjedište po izboru 50,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata) – u zavisnosti od raspoloživosti.