Ljeto za mlade šŸšŒ iz Sarajeva

0
Cijena
Od379 KM
Cijena
Od379 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
VaÅ” upit*
Slažem se sa Pravima koriÅ”tenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

1151

Izdvajamo

LeMERIDIEN LAV***** Split

Valamar Collection Club President 5*

Dubai āœˆ iz Sarajeva

TURSKA OKTOBAR 2020!

viŔe polazaka
Datumi : LJETO 2020
Turska & Grčka
ZAKINTOS, KUÅ ADASI & LEFKADA

LEFKADA

Lefkada je ostrvo jonskog arhipelaga, nalazi se južno od Krfa i sjeveroistočno od Kefalonije, a sa kontinentalnim dijelom Grčke povezana je pokretnim mostom. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja (bijela boja stijena, Å”ljunka i pijeska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-bijelo), nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija; zelenilo borova, čempresa, maslina i Å”arenilo cvijećaā€¦ Pored veličanstvenih i nesvakidaÅ”njih prirodnih ljepota, ostrvo obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima. Brojni beach-barovi, klubovi, tradicionalni restorani i izleti garantuju vrhunski provod. Upustimo se u avanturu!!!

Cijene pogledajte na linku

Lefkada – ljeto za mladeĀ 

ZAKINTOS

Zakintos ili Zante, kako ga joÅ” zovu mjeÅ”tani, treće je po veličini Jonsko ostrvo. KarakteriÅ”u ga prelijepe plaže sa zlatastim pijeskom i posebne vrste kornjača Caretta-Caretta koje ovde liježu jaja, pa je i to jedan od razloga zaÅ”to je ovo ostrvo proglaÅ”eno nacionalnim primorskim parkom. Sa druge strane, arhitektura glavnog grada, Zantea, dosta je unikatna i na svakom koraku osjeća se uticaj mnogobrojnih osvajača koji su vladali ovim prostorima. Mjesto koje će i ove godine biti naÅ”a centralna destinacija jesteĀ Laganas, grad smjeÅ”ten na 9 km dugoj pjeŔčanoj plaži, u najtoplijem zalivu cijele Grčke. Laganas je poznat kaoĀ epicentar vrhunskog provodaĀ za mlade ne samo na Zakintosu, već i u cijeloj Grčkoj, pa i Å”ire! Svoju popularnost duguje dinamičnom noćnom životu i čuvenom Bar Street-u gdje se nalaze mnogobrojni klubovi i barovi gdje žurke traju do jutra! Zakintos nudi veliki broj odličnih fakultativnih izleta i zaista nezoboravan provod! Neka zabava počne!!!

Cijene pogledajte na linku

ZAKINTOS – ljeto za mlade

KUÅ ADASI

KUÅ ADASI ā€“ lociran 75 km južno od Izmira, u istoimenom zalivu, najpopularniji je ljetnji turistički centar turske egejske obale. Sunčanje na pjeŔčanim plažama, raznoliki večernji i noćni život, bogatstvo historijskih spomenika učiniće boravak u KuÅ”adasiju nezaboravnim. Kulturno historijsko naslijeđe iz vremena antičke Grčke, blizina Efesa, atraktivni izleti samo su dodatne atrakcije koje KuÅ”adasi nudi svojim posjetiocima. KuÅ”adasi ima tipičnu mediteransku klimu sa toplim ljetima i blagim zimama, tako da turistička sezona traje dosta dugo. U samom centru KuÅ”adasija nalazi se bazar koji će vam pružiti osećaj pravog Orijenta ā€“ cjenkanje je obavezno. Za mlade i one koji se mladima osjećaju KuÅ”adasi nudi čuveni Bar street (ulicu barova), gdje Vas očekuje nevjerovatan provod do ranih jutarnjih časova. Neka zabava počne!!!

Cijene pogledajte na linku

KUÅ ADASI – ljeto za mlade