Ilirija Resort – Hotels & Villas, Biograd na Moru

0
AKCIJE🔝
Od80 KM
AKCIJE🔝
Od80 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

440

Izdvajamo

Arancini Residence – Vodice

Lafodia Sea Resort – Lopud

Terme Tuhelj – hotel Well

Hotel Slavija, Budva

IBEROSTAR BELLEVUE – Budva, Bečići

HRVATSKA
Info

Ilirija restort hoteli i Ville smješteni su na obali, u središtu Biograda na Moru, nekoliko koraka od plaže i zabavno-rekreacijskog centra, u Filipu Jakovu i drevnoj Polači, Ilirijini hoteli i vile nude jedinstveno dalmatinsko i mediteransko iskustvo. U okolini hotela i vila možete uživati u pogledima mora, sunca i plaže. Njihov dizajn preslikan je u unutrašnjosti hotela i njihovih objekata, što je u savršenom skladu s prirodom. U agroturizmu možete osjetiti luksuz i iskusiti drevnu hrvatsku povijest u jedinstvenom ambijentu i autentičnoj i izvornoj kuhinji. Na jednom mjestu možete pronaći idealne uvjete za obiteljski i aktivan odmor, uz popularne sportove, izlete i izazove, ili se opustiti u dugim šetnjama ili plovidbi. Hoteli i vile Ilirija savršeni su i za poslovne seminare, bankete i team buildinge za tvrtke.

Hotel Ilirija smješten je na samoj obali mora, u blizini stare gradske jezgre kraljevskog grada Biograda. Okružen je zapanjujućom prirodom, morem i borovom šumom, kao i brojnim sadržajima kojima zadovoljni gosti upotpunjuju svoj odmor u ovom jedinstvenom ljetovalištu. Plava zastava koja krasi sve obližnje plaže govori vam sve o moru i kvaliteti plaže.

Hotel Kornati svojim dizajnom i atmosferom podsjeća i povezan je s najljepšim hrvatskim nacionalnim parkom – Kornatima. Iz svoje sobe u hotelu možete vidjeti južni dio ovog prekrasnog arhipelaga. Hotel Kornati jedinstven je i po povezanosti s hotelskom marinom koja se nalazi u središtu Biograda, a odmah uz hotel nalazi se plaža – što ovaj hotel čini jedinstvenim na Jadranu. Hotelska marina, prilagođena brodovima do 8 metara, jedna je od najsuvremenije opremljenih marina na Jadranu i najveća u sjevernoj Dalmaciji. Mogućnost najma čamca ili gumenjaka otvara vam mogućnosti za istraživanje okolnih otoka i plaža.

Hotel Adriatic smješten je u borovoj šumi, gotovo na samoj plaži, a tik uz njega nalazi se Obiteljski vodeni centar koji je idealan za obiteljsku zabavu i brojne atraktivne ljetne aktivnosti na moru. Hotel Adriatic modernog je dizajna, a njegovi su arhitekti inspiraciju pronašli u drevnoj ljekovitoj biljci lavandi koja je tipična za Mediteran i luksuzni život starih Rimljana. Gotovo uronjen u more, hotel Adriatic idealno je ljetno odredište za cjelovit odmor.

Nedavno renovirana vila Donat smještena je u slikovitom selu Sv Filip i Jakov, 3km od Biograda
Ovaj hotel pogodan je za  obiteljski odmor u modernoj vili sa restoranom i barom s terasom okružen mediteranskim raslinjem.

Fotografije

AKCIJA 1
Hotel ILIRIJA 4*
-10% za boravke od 01.06.-09.07.2021 
🌞🌞🌞🌞

AKCIJA 2
Hotel ILIRIJA 4*
Hotel ADRIATIC 3*+
Hotel KORNATI 4*_
Hotel 4* i Villa 3* Donat, Sv. Filip i Jakov
-10% za boravke od 10.07.-27.08.2021.
🌞🌞🌞🌞

AKCIJA 3
Hotel ILIRIJA 4*
-10% za boravke do 18.06.2021.
🌞🌞🌞🌞

AKCIJA 4
Hotel ILIRIJA 4* 
-20% za boravke 10.07.-16.07.2021.
Hotel KORNATI 4*
-20% za boravke 10.-23.07.2021

 

detaljan cjenik možete pogledati u PDF-u na linku:
ILIRIJA RESORT HOTELS & VILLAS BIOGRAD 2021