Herceg Novi

0
Cijena
Od60 KM
Cijena
Od60 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

845

Izdvajamo

LeMERIDIEN LAV***** Split

Valamar Collection Club President 5*

Dubai ✈ iz Sarajeva

TURSKA OKTOBAR 2020!

Datumi : LJETO 2020
Crna Gora
HOTELI: PERLA, AZZURO, XANADU, KREDO
Hotel Perla 4*

U Herceg Novom, na samoj obali mora, nalazi se hotel “Perla” koji uz srdačnu dobrodošlicu predstavlja savršen izbor kako za poslovne ljude tako i za turiste.
Hotel od sopstvene plaže dijeli Šetaliste V Danica koje se prostire duž čitave hercegnovske obale u dužini od 7 km i pomoću kojeg možete veoma lako i brzo stići do svih bitnijih turističkih, kulturnih, poslovnih, sportskih i ostalih sadržaja Herceg Novog.

Hotel Perla

Hotel Azzurro se nalazi u Bijeloj, 49 km od Dubrovnika i 25 km od Budve. Hotel ima terasu i privatnu plažu, a gosti mogu uživati ​​u piću u baru. Besplatno privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta. Sobe su opremljene TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima. Sobe su opremljene sa vlastitom kupaonicom. Dodaci uključuju besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. Hotel Azzurro ima besplatni WiFi u cijelom objektu. Najam bicikala i automobila je dostupan u ovom hotelu, a područje je popularno za ronjenje. Možete sudjelovati u raznim aktivnostima kao što su vožnje biciklom i ribolov. Cavtat je 38 km od hotela Azzurro, a Kotor je 11 km od objekta. 

Hotel Azzuro

Hotel Xanadu 4*

Smješten samo 50 metara od plaže, Hotel Xanadu nudi veliku sunčanu terasu s vanjskim bazenom, besplatne ležaljke i suncobrane. Osiguran parking nalazi se ispred hotela. Sve sobe imaju klima-uređaj. Svaka soba je opremljena sa satelitskom TV. Besplatan Wi-Fi je dostupan u cijelom hotelu.

Hotel Xanadu

Boutique hotel Kredo 4*

Boutique Hotel Kredo je novi hotel i nalazi se na idealnoj lokaciji, uz samu obalu sa prelijepim pogledom na Bokokotorski zaliv. Ispred hotela je Šetalište 5 Danica koje se prostire 7km uz more, duž kojeg se nalaze restorani, kafići kao i veliki broj plaža koje mogu zadovoljiti svačiji ukus.  Na 100m udaljenosti se nalazi Manastir Savina (XI – XVIII vijek), koji je jedan od najljepših primjera arhitekture baroka na Jadranu.

Hotel Kredo