Dubai ✈ iz Sarajeva

0
PROMO CIJENA
Od1,399 KM1,199 KM
PROMO CIJENA
Od1,399 KM1,199 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

2786
22.11. – 29.11.2021.
UAE
Info
Fotografije

Termin putovanja 22.11. – 29.11.2021.
Hoteli  3* I 4*
Cijene od 1199,00KM
garantirani polazak 

Program putovanja

1. dan

Sastanak putnika na sarajevskom aerodromu 3 sata prije leta. Let za Dubai u 17:25 h na letu broj FZ-762. Slijetanje u Dubai u 02:00 h. (Sva navedena vremena su lokalna). Nakon carinskih formalnosti transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

2. dan

Doručak. Nakon doručka predlažemo fakultativni razgled Dubaija. Na ovom izletu ćete uz pratnju vodiča imati priliku posjetiti Jumeirah džamiju, koja je sagrađena 1979. godine i najstarija je džamija u Dubaiju. Obići ćemo i Jumeirah beach hotel i Burj Al Arab hotel, najluksuzniji i najviši hotel na svijetu. Mogućnost posjete Souk Madinat Jumeirah (Turistički bazar), sjecište kafića i restorana sa jako dobrim pogledom na hotel Burj Al Arab. Prolazak pored Sheikh Mohamed Bin Rashid palače i dolazak na ostrvo Palme Jumeirah na kojoj se nalazi prekrasni i dobro poznati hotel Atlantis. Na kraju izleta prilika da se vidi najviša zgrada na svijetu, Burj Khalifa, najveći tržni centar na svijetu i igrajuće fontane koje oduzimaju dah. / ili fakultativni odlazak u poslijepodnevnim satima Show krstarenje kanalima sa uključenom večerom. Povratak u hotel. Noćenje

3. dan

Doručak. Preporučujemo odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabija. Kratko zaustavljanje kod muzeja Louvre i odlazak na tržnicu datula. Odlazak do Qasr Al Watan (ulaznica se plaća posebno), nezaobilazne predsjedničke palače koja je tek nedavno otvorila svoja vrata posjetiteljima te će vas ostaviti bez daha svojim bogato ukrašenim interijerom. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Nastavak putovanja prema džamiji šeika Zayeda, jednoj od najvećih džamija na svijetu koja svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Povratak u Dubai. Noćenje.

4. dan

Doručak u hotelu. U jutarnjim satima preporučujemo odlazak na jedan od fakultativnih izleta; fakultativni izlet u Miracle Garden & Global Village. Miracle Garden je nevjerojatan park u kojem se nalazi mnoštvo lukova i maketa napravljenih od cvijeća u različitim oblicima poput aviona i kuća u prirodnoj veličini. Cijeli park broji preko 100 miliona cvjetova. Otvoren je 2013. godine u nastojanju da stvori bujnu oazu usred pustinje, ovaj je vrt od tada postao jedna od najposjećenijih atrakcija u Dubaiju, privlačeći milijune posjetitelja godišnje. Nakon Miracle Gardena posjetit ćemo Global Village gdje ćete na jednom mjestu upoznati kulturu, gastronomiju te poznate građevine I atrakcije u preko 90 zemalja svijeta uz odličan zabavni program.
Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan

Doručak u hotelu. Nakon doručka vam preporučujemo fakultativni izlet na Dessert safari koji podrazumjeva adrenalinsku vožnju luksuznim džipovima po veličanstvenim pješčanim dinama u pustinji, promatranje zalaska sunca te posjetu beduinskom selu,uz mogućnost jahanja deva, ukrašavanja kože kanom ili uživanja u tradicionalnoj nargili. Za večeru možete isprobati arapske specijalitete s roštilja i uživati u autentičnom, orijentalnom okruženju uz zabavni program. Povratak u hotel. Noćenje.

6.dan

Nakon doručka u hotelu. Fakultativni odlazak na svjetski EXPO čiji je ovogodišnji domaćin upravo Dubai! Imat ćete priliku posjetiti najveću svjetsku izložbu nadahnjujućih perspektiva koje se bave najvećim izazovima i mogućnostima našeg vremena. Slobodno veče za individualne aktivnosti. Noćenje

7.dan

Nakon doručka u hotelu predlažemo vam da dan iskoristite za vlastito istraživanje i uživanje u Dubaiju. Odmorite se na plažama i suncu. predlažemo vam I odlazak u shopping. Uživat ćete sigurno! Povratak u hotel Noćenje u hotelu

8.dan

Nakon doručka odjava iz hotela te transfer do aerodroma. Let za Sarajevo u 12:55 h na letu broj FZ-761. Dolazak u Sarajevo je predviđen u 16:15 h po lokalnom vremenu (sva navedena vremena su lokalna).
NAPOMENA: Navedeni program je prijedlog te može doći do izmjena u rasporedu i redoslijedu programa, na destinaciji.

Dodatne info
CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

Minimalno 20 prijava

 

Cijena za prvih 10

uplata već od:

Cijena za redovne

rezervacije već od:

Hotel Ibis Al-Barsha 3* ili sličan

1199 KM

1399 KM

Hotel Novotel Al-Barsha 4* ili sličan

1399 KM

1499 KM

 
EXPO DUBAI
U periodu od 01.10.2021. do 31.03.2022. imate priliku da posjetite svjetski EXPO čiji će domaćin ove godine biti DUBAI. Ovogodišnji slogan je „Connecting Minds, Creating The Future” – stoga, zakoračite u budućnost sa nama! Naši partneri su VAM omogućili besplatnu jednodnevnu ulaznicu kupovinom ovog programa!
 
 

 

 

CIJENA UKLJUČUJE:
 Avio prevoz na relaciji Sarajevo – Dubai – Sarajevo
 Aerodromske takse
Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
Smještaj na bazi 7 noćenja sa doručkom u1/2 sobama u izabranom hotelu
Pratilac putovanja za minimalno 20 prijava
Troškove organizacije putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:
Cijenu vize sa ishođenjem 180 KM
Boravišnu taksu koja se plaća direktno narecepciji hotela i iznosi od 4EUR po osobi po danu
Fakultativne izlete
Doplatu za 1/1 sobu
Putno osiguranje

NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50% iznosa aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana prije polaska.

 NAPOMENE:
Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (uplaćeno putem agencije ili individualno)
Organizator zadržava pravo izmjene cijene aranžmana i fakultativnih izleta u slučaju drastičnih povećanja cijene nafte na svjetskom tržištu ili monetarnih poremećaja na finansijskom tržištu a koji utiču na kalkulativne elemente ovog aranžmana.
agencija  nije u mogućnosti da određuje satnicu po kojoj će letovi biti realizovani.
Vrijeme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost sarajevskog i odredišnog aerodroma) koji mogu biti otežani. agencija ne odgovara za eventualne promjene u satnici leta.
Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja  koji su usklađeni sa UTABIH standardima.

šifra aranžmana: 000REL