Budva

0
Cijena
Od69 KM
Cijena
Od69 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

783

Izdvajamo

LeMERIDIEN LAV***** Split

Valamar Collection Club President 5*

Dubai ✈ iz Sarajeva

TURSKA OKTOBAR 2020!

Datumi : LJETO 2020
HOTELI: SLOVENSKA PLAŽA, ALEKSANDAR i MOGREN

Hotel Morgen

Smješten nasuprot 2000 godina starim gradskim zidinama antičke Budve i blizu nekoliko slikovitih plaža, Hotel Mogren nudi dobro opremljene sobe s klima-uređajem i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Hotel ima odlični restoran koji poslužuje međunarodnu kuhinju, aperitiv bar, sandwich bar i restoran sa samoposluživanjem. Hotel Mogren ima dvije terase s 800 sjedećih mjesta i trgovinu s ukusnim pecivima.

Hotel Slovenska Plaža 3* i 4 *

Hotelski kompleks čini 10 zasebnih vila, to jest, funkcionalnih cjelina i to: 4 vile u kategoriji 4* sa 441 sobom i 53 apartmana sa terasom i 6 Vila u kategoriji 3 plus* sa 422 sobe i 100 apartmana sa terasom. Najveći broj soba ima i terasu. Sobe i apartmani su opremljeni standardnom hotelskom opremom:, kupatilo sa tušem, fen, frižider,sef, kablovska TV, klima uređaj, dječji krevetac po potrebi.

Hotel Aleksandar

potpuno je obnovljen 2017. godine te se nalazi na manje od 5 minuta hoda od Slovenske plaže i 15 minuta hoda od stare gradske jezgre Budve. Hotel ima vanjske bazene, all inclusive bar i dječje igralište. Klimatizirani apartmani i sobe imaju balkon, TV ravnog ekrana s kabelskim programima i sef. Svaka jedinica sadrži vlastitu kupaonicu s tušem bez praga i sušilom za kosu. Dostupan je besplatan WiFi. Hotel Aleksandar ima all inclusive bar, vinski bar i restoran. Gosti mogu uživati u kavi i snack baru pored bazena.

cijene možete pogledati na linku

MOGREN

SLOVENSKA PLAŽA 3+

SLOVENSKA PLAŽA 4

ALEKSANDAR