Bali – Uskrs ✈ iz Zagreba

0
Cijena
Od1,955 KM
Cijena
Od1,955 KM
Ime i prezime*
Email*
Broj osoba*
Datum*
Vaš upit*
Slažem se sa Pravima korištenja i Općim uslovima.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Spasi na listu želja

Da biste dodali na listu želja, morate imati račun

150

Izdvajamo

Rim ✈ iz Sarajeva

Putovanja u martu 🚌 iz BiH

Nova godina u Rimu ✈ iz Splita

Zima – Jadran – akcije👌

11.04.2020.
Indonezija
Info

Uskrs na Baliju

11.04.-20.04.2020.

 

 
Fotografije
Program putovanja

1. dan ZAGREB – ISTANBUL – DENPASAR

Sastanak sudionika putovanja na aerodromu Zagreb 122h prije prije polijetanja aviona i podjela putnih dokumenata od strane pratitelja putovanja. Polijetanje aviona aviokompanije Turkish Airlines za Istanbul u 20:15h. Po dolasku u Istanbul 23:20h slijedi nastavak leta za Denpasar s polaskom u 01:20h (noćni let).

2. dan DENPASAR – UBUD

Slijetanje na Bali je predviđeno u 19:30h po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti slijedi doček mjesnog agenta i transfer do hotela 4* koji se nalazi centralnom dijelu Balija – Ubud. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

3. danUBUD – CITY TURA + BALI SWING OPCIJA

Nakon doručka predlažemo razgleda Ubud-a i okolice. Razgleda započinjemo sa posjetom Monkey Forest-u, živopisnoj šumi majmuna koju Balinežani smatraju svetom i koja se proteže na na površini od oko 10 hektara. U šumi ćemo vidjeti preko 700 razigranih majmuna kako slobodno žive u svom prirodnom staništu. Slijedi razgled grada Ubuda, okruženog prekasnom prirodom i rižinim poljima. Ubud i dalje nosi titulu kraljevskog grada, te se može pohvaliti drevnim hramovima, palačama i srdačnim stanovništvom. Slobodno vrijeme za ručak te kupnju tradicionalnih lokalnih proizvoda na tržnici rukotvorina. Nakon razgleda mogućnost odlaska na Bali Swing, jedno od najpoželjnijih mjesta za fotografiranje na svijetu. Kompleks nudi brojna mjesta za fotografiranje, od kojih se najviše ističu ljuljačke na visini od 10 do 70 metara na kojima možete iskusiti slobodu ljuljanja visoko iznad drveća. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. dan UBUD – BEDUGUL

Nakon doručka predlažemo odlazak na turu „Bedugul“ s lokalnim vodičem. Prva postaja će biti Šivin Hram koji se nalazi na jezeru Bratan, jedan od najljepših balinežanskih hramova koji je obavezan sadržaj svake knjige o Baliju. Nakon razgledavanja hrama i područja oko jezera slijedi posjet obližnjoj tradicionalnoj tržnici gdje se mogu vidjeti, probati ili kupiti različiti lokalni začini, tropsko voće, povrće i suveniri po izrazito povoljnim cijenama uz obavezno cjenkanje. Sljedeća postaja je mali i jednostavan ali izrazito lijep i prirodan Park Leptira u području Tabanan, najplodnijeg predjela i žitnice Balija. U sklopu iste regije nalaze se rižina polja Jati Luwih, najljepša rižina polja na Baliju zaštićena UNESCO-om. Nakon šetnje prekrasnim terasastim rižinim poljima i fotografiranja slijedi ručak u obližnjem restoranu sa pogledom. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5.danUBUD – MISTIČNI ISTOK

Nakon doručka predlažemo izlet na mistični istok Balija. Vožnja istočnom obalom uz more oko do Goa Lawah – hrama na samoj obali unutar kojeg se nalazi pećina šišmiša po kojem je i dobio ime. Nakon kratkog razgledavanja hrama i odmora nastavljamo dalje prema Tirta Ganggi – rezidenciji i kupalištu kralja pokrajine Karangasem iz 19 stoljeća. Objekat je bio prilično devastiran za vrijeme velike erupcije vulkana Gunung Agung 1963. godine nakon čega je pomno restauriran. Ručak u obližnjem restoranu s predivnim pogledom na rižina polja. Izlet nastavljamo posjetom druge palače kraljevstva Karangasem, impozantnog zdanja prekrasne arhitekture i vrtova koje se zove Taman Ujung što znači “vrt na samom kraju”. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

6.danUBUD – NUSA DUA (BALI)

Nakon doručka, slijedi vožnja prema južnom dijelu otoka, Nusa Dui, gdje se nalaze najljepše plaže Balija. Prijava i smještaj u hotelu 4*. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Preporučujemo posjet jednom od beach barova. U večernjim satima predlažemo odlazak do Bali Collectiona, kompleksa koji sadrži veliki broj restorana, salona za masažu, te trgovina sa lokalnim proizvodima i suvenirima. Noćenje.

7.dan NUSA DUA (BALI) – ULUWATU – TANAH LOT – JIMBARAN

Nakon doručka predlažemo izlet unutar kojeg ćemo posjetiti neke od najvećih znamenitosti Balija. Dan započinjemo hramom Tanah Lot posvećenom Balinežanskim bogovima mora. Za vrijeme oseke, u hramu se može vidjeti i dodirnuti Svetu Zmiju (Balinežani vjeruju da donosi sreću) koja obitava u pećini nasuprot hramu. Potom slijedi posjet hramu na stijeni Uluwatu koji se nalazi na krajnjem jugu otoka, izgrađenog na samom rubu 70 metara visoke litice.Putovanje nastavljamo odlaskom na pješčanu plažu Jimbaran gdje možete večerati (nadoplata) na plaži u prekrasnom romantičnom ambijentu uz šumove oceanskih valova, zvukovima glazbe i pogledom na čarobni zalazak sunca. Za večeru predlažemo ukusno pripremljenu bijelu ribu, školjke, lignje, rakove, jastoge i ostale morske plodove koji se mogu naručiti a la carte. Tu također možete probati mladi kokos te domaće proizvedena vina. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

8.danNUSA DUA (BALI) – NUSA PENIDA

Nakon doručka slijedi slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Predlažemo jednodnevni izlet na Nusa Penidu – najveći i najljepši iz skupine tri otoka koji se nalaze jugoistočno od Balija. Imati ćete priliku uživati u predivnim prizorima egzotične prirode i plavetnila Indijskog oceana. Posjet predivnim plažama zapadnoga dijela otoka čija je ljepota i čar netaknute prirode obišla cijeli svijet – Kelingking i Broken beach te prirodnog bazena Angel’s Billabong koji je pravo prirodno čudo. Mogućnost kupanja na plaži Crystal beach. U programu i cijenu izleta je uključen i ručak. Povratak u hotel u večernjim satima. Slobodno vrijeme vrijeme. Noćenje.

9.danNUSA DUA (BALI) – ISTANBUL

Nakon doručka slijedi slobodno vrijeme za stjecanje posljednjih uspomena sa čudesnog Balija. Predlažemo posjet nekim od najljepših plaža na Baliju: Nusa Dua, Pandawa, Dreamland, Balangan, Bingin, Padang Padang i mnoge druge. Uživajte u rajskim plažama, okušajte se u ronjenju, vožnji jet-skijem i ostalim aktivnostima na vodi. U poslijepodnevnim satima slijedi transfer do aerodroma. Prijava na let za Istanbul u 21:00h. Noćni let.

10.dan ISTANBUL – ZAGREB

Po dolasku u Istanbul u 05:25h slijedi nastavak leta za Zagreb u 07:05h. Dolazak u Zagreb u 08:15h po lokalnom vremenu.

CIJENA ARANŽMANA: 1.955 KM 

Aerodromske takse: 640 KM
 

 

Dodatne info

Cijena uključuje:
– povratna avio karta Zagreb – Denpasar – Zagreb (uključena predana prtljaga 1×23 kg i ručna prtljaga 1×7 kg)
– transferi na relaciji aerodrom – hotel Ubud – hotel Nusa Dua – aerodrom
– noćenja s doručkom u hotelima s 4*
– organizacija putovanja
– pratitelj putovanja iz Hrvatske kroz cijelo putovanje

Cijena ne uključuje:
– aerodromske takse 640 KM (obavezno kod prijave, podložne promjenama)
– individualne troškove 
– fakultativni izleti i ulaznice :
–     – Ubud i okolica –80 KM (nije uključena ulaznica za Bali Swing: 65 KM po osobi, uključuje 18
ljuljački i ručak/buffet)
–     – Tura Bedugul: Žitnica Balija, rižina polja Jati Luwih i park leptira – 115 KM (uključen ručak)
–     – Istočna obala Balija – 105 KM
–     – Tura Tanah Lot – Uluwatu – Jimbaran: 105 KM
–     – Nusa Penida – 200 KM (uključen ručak)
– napojnice za lokalne vodiče
– jednokrevetna soba 580 KM
– putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (obavezno ugovoriti 48h od prve uplate)

Napomene:
– pasoš mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od datuma izlaska iz zemlje
– konačni raspored izleta po danima, njihove cijene i program provođenja se dostavljaju svim putnicima unutar završnog pisma mjesec dana prije puta
Ulazak u Indoneziju moguć je na aerodromu: Denpasar-Bali (DPS)